Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Μελισσανίδης: «Θα ενθουσιαστείτε με το γήπεδο που θα σας φτιάξω...Θα ζαλιστείτε με το γήπεδο που θα σας φτιάξω...»

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το pontos-news.gr:

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών Καπετάν Ευκλείδης

  • Ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών Καπετάν Ευκλείδης

Στην Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» βρέθηκε χθες ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης επισκέφτηκε χθες το απόγευμα την Εύξεινο Λέσχη Αχαρνών και Αττικής «Ο Καπετάν Ευκλείδης» για να συζητήσει με τους Πόντιους το μέλλον της ΑΕΚ.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης, ο πρόεδρος της Λέσχης Γιώργος Μωυσιάδης καθώς και μέλη της Original.

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο «όνειρο» δημιουργίας γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά ζήτησε από τον κόσμο να κάνει την διαφορά στην εξέδρα, αποτελώντας ξανά παράδειγμα μόνο για θετικούς λόγους.

«Θα ενθουσιαστείτε με το γήπεδο που θα σας φτιάξω. Κάντε τη διαφορά στην εξέδρα», τόνισε μεταξύ άλλων στους οπαδούς ο κ. Μελισσανίδης.

Η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον κόσμο της ομάδας και τα μέλη της Λέσχης κράτησε περίπου δύο ώρες και ειπώθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, με κυριότερο τη σχέση των οπαδών με την ομάδα αλλά και την κατασκευή νέου γηπέδου το συντομότερο.

Όπως τόνισε ο, επιθυμία του είναι να κάνει ριζικές αλλαγές στην ΑΕΚ, αλλά όπως ανέφερε επιθυμεί και οι φίλοι της ομάδας από την πλευρά τους να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπαθεί για το καλό του συλλόγου.

«Όπως εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να δημιουργήσουμε σταδιακά μια ομάδα που θα κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο, θέλω από εσάς να κάνετε τη διαφορά στην εξέδρα», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μελισσανίδης.

Εκτός από τη σχέση των οπαδών με την ομάδα, αναφέρθηκε στην κουβέντα η κατασκευή του γηπέδου, με τον Μελισσανίδη να εκφράζει την αισιοδοξία του ότι το νέο γήπεδο μπορεί και θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Όπως σας έχω υποσχεθεί θα κάνω τα πάντα για να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα το νέο γήπεδο. Θα σας φτιάξω την Αγιά Σοφιά. Θα είναι το «σπίτι» μας, ο «ναός» μας με τα …καμπαναριά του και όλα όσα θέλετε, αλλά αυτό που σας ζητάω είναι να είστε σωστοί. Θα ζαλιστείτε με το γήπεδο που θα σας φτιάξω. Δε θέλω να δω συμπεριφορές του παρελθόντος», ανέφερε ακόμα...

Από την πλευρά τους οι φίλαθλοι της ΑΕΚ είπαν: «Κι εμείς αυτό θέλουμε. Γυρίσαμε σελίδα και θέλουμε να είμαστε όλοι μαζί για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Αφήνουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και κοιτάμε όλοι μαζί μπροστά».

Με πληροφορίες από το pamesports.gr

18 Ιουλίου 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου