Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

«Υπερήφανη» δηλώνει η Socar για τη μελλοντική επένδυση στην ΑΕΚ…


Η Socar επιβεβαιώνει για το γήπεδο της ΑΕΚ! Τί δήλωσε ο πρόεδρός της


Τις συζητήσεις με την ΑΕΚ για την ονοματοδοσία της Αγιά Σοφιάς επιβεβαίωσε ο κολοσσός του φυσικού αερίου στο Αζερμπαϊτζάν. Ο πρόεδρος της Socar και της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, Ρόβναγκ Ιμπραϊμ Αμπντουλάγιεφ, пαραχώρησε δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του για το θέμα του γηπέδου της Ένωσης, υποστηρίζοντας ότι οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο. «Εχουν γίνει κάποιες επαφές, όμως είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε άλλο», υπογράμμισε ο ισχυρός άνδρας της κρατικής εταιρείας φυσικού αερίου στην ιστοσελίδα rekord.az, η οποία φιλοξενεί θέμα με φωτογραφια της Αγιά Σοφιάς.

Στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του αντιπροέδρου της εταιρίας σε θέματα μάρκετινγκ και επενδύσεων, Ελσχάντ Νασίροφ, ο οποίος τόνισε: «Η Socar είναι υπερήφανη που θα ΄χει σχέση με τον κόσμο του αθλητισμού, οι χροηγίες σ’ όλο τον αθλητισμό είναι πολύ σημαντικές για μας, μιας και θέλουμε να βελτιώσουμε το διεθνές μας προφίλ».

Η Socar είναι χορηγός του Euro 2016 αλλά και βασικός χρηματοδότης της Νέφτσι Μπακού. Οπότε η επένδυση στην ΑΕΚ θα είναι κατά κάποιον τρόπο η πρώτη ισχυρή γέφυρα που θα δημιουργηθεί με την Ευρώπη…

Μάρτης 2014

πηγή: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου