.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

ΤΟ TVXS ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε


Το TVXS έκανε, μόνο αυτό, μια σπουδαία δημοσιογραφική επιτυχία. Ανακάλυψε διάσπαση της ΛΑ.Ε. Μια βδομάδα, σχεδόν, μετά την ιδρυτική της διακήρυξη, η ΛΑ.Ε, γράφει ανώνυμο ρεπορτάζ του TVXS, διασπάστηκε. Γιατί διασπάστηκε η ΛΑ.Ε, κατά το ευφάνταστο TVXS; Διότι αποχώρησε από αυτήν η ονομαζόμενη Κομμουνιστική Τάση!

Μάλιστα, για του λόγου το αληθές, το TVXS δημοσιεύει ολόκληρο το απέραντο μανιφέστο της Κομμουνιστικής Τάσης, με το οποίο δικαιολογεί την αποχώρησή της από τη ΛΑ.Ε.

Για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, απ' όσο παρακολουθώ, όλες τις δημοσιεύσεις που έχει αφιερώσει το TVXS για τη ΛΑ.Ε να αθροίσουμε, μάλλον θα είναι αρκετά λιγότερες σε σελίδες από την καταχώριση του μανιφέστου της Κομμουνιστικής Τάσης.

Βεβαίως το TVXS δεν συμπληρώνει την ενημέρωσή του και με άλλα πληροφοριακά δεδομένα γύρω από την Κομμουνιστική Τάση, που φανταζόμαστε ότι θα ενδιέφεραν τους αναγνώστες του. Θα βρει, ίσως, ευκαιρία να το πράξει.
 
Προσωπικά σε σχέση με αυτό το βαρύγδουπο δημοσίευμα θα έκανα μόνο το εξής σχόλιο: ο βήχας και η εμπάθεια δεν κρύβονται. Και κυρίως, θα έλεγα, η εμπάθεια κατά της ΛΑ.Ε.

Και είναι κρίμα για το TVXS του Στ. Κούλογλου να επιδεικνύει τέτοια εμπάθεια για πολλούς λόγους και ιστορικούς αλλά και επίκαιρους.

Ασφαλώς κατανοούμε την ειδική σχέση του TVXS με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κατανοούμε και τις μεταξύ μας διαφορές, που είναι αρκετά μεγάλες.

Καταλαβαίνουμε, ακόμα, αν και δεν θα έπρεπε και τη σιωπή, ως επί του πλείστον, που επιβάλλεται από τις στήλες του TVXS γύρω από τις ανακοινώσεις και τις δραστηριότητες της ΛΑ.Ε, με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις.

Άλλο, όμως, όλα τούτα και πολύ διαφορετικό ένα είδος “ειδησεογραφίας” σε βάρος της ΛΑ.Ε, που μόνο ως χιούμορ την εκλαμβάνω και ως τέτοια ασφαλώς την αποδέχομαι, παρότι δεν είναι πρωταπριλιά.

Ν.Ζ.

ΥΓ: Κατά τ' άλλα η Iskra, απ' όσο ξέρω, εκτιμά ιδιαίτερα και φιλοξενεί αρκετούς αρθρογράφους του TVXS και κατά καιρούς αναδημοσιεύει και ρεπορτάζ της ιστοσελίδας που θεωρεί ενδιαφέροντα! Άλλο διαφορές, όσο μεγάλες και αν είναι και άλλο εμπάθεια.


πηγή:  iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου