.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ 3ΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στον Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στο 3ο Γυμνάσιο & 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας η ΑντιπεριφερειάρχηςΚεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, κα Ερμίνα Κυπριανίδου και ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος, κ. Άρης Βασιλόπουλος , ανακοίνωσαν πως το έργο της ανέγερσης του σχολείου έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία, με την εξασφάλιση 11.000.000 ευρώ από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής.

Ευελπιστούμε ότι το συντομότερο δυνατόν θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανέγερσης, ώστε το όνειρο όλων των ανθρώπων της εκπαιδευτικής κοινότητας και των κατοίκων της περιοχής να γίνει πραγματικότητα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την πραγματοποίηση του έργου συνέβαλαν με τις επίμονες προσπάθειες τους εκ μέρους των «Κτιριακών Υποδομών» η Πρόεδρος κ. Κοντούλη Ι. και η κ. Πολίτου Στ. μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αττικής κ. Κυπριανίδου Ερμίνα, οι Σύλλογοι Γονέων του 4ου, 5ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου και του 3ου Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, οι εκπρόσωποι και ο πρώην Πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ κ. Κόκλας Χ., ο πρώην Διευθυντής του 3ου Λυκείου κ. ΚιούσηςΑθ., η Διευθύντρια του 3ου Γυμνασίου κ. Κέκκου Ρ., οι εκπρόσωποι και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Νέας Φιλαδέλφειας κ. Κωνσταντινίδης Α., ο Πρόεδρος της Β΄ Σχολικης Επιτροπής του Δήμου κ. Ανεμογιάννης Γ., η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ρόκου Χαρά, ο κ. Γιώργος Οικονόμου, η κ. Σεβαστή Γιαννακοπούλου, ο κ. Κώστας Στουραίτης, η κ. Αγγελική Σούρτζη, καθώς και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής. 

1 σχόλιο:

  1. Πότε δηλαδή θα ξεκινήσει και πότε προβλέπεται να παραδοθεί;
    Σαν προεκλογική υπόσχεση είναι το «δελτίο τύπου».
    Τι θα πει "ευελπιστούμε";
    Tι ακριβώς θα πει "μπήκε στην τελική ευθεία";

    Συγκεκριμένα πράγματα μπορεί κάποιος να μας πει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή