Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Φλαμπουράρης στο ΟΑΚΑ πριν ένα χρόνο δεσμευόταν... για το γήπεδο (VIDEO)

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com:

Στο ΟΑΚΑ ο Φλαμπουράρης, δέσμευση για το γήπεδο (VIDEO)

 

Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας παρακολούθησε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Στο Ολυμπιακό Στάδιο βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο πρώην Υπουργός Επικρατείας στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστός φίλος της Ένωσης και έχει βρεθεί αρκετές φορές στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννενα δίπλα στον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον οποίο διατηρούν καλή σχέση. Η πρώτη γνωριμία τους είχε γίνει προ της ψήφισης του νομοσχεδίου για την «Αγιά Σοφιά», όταν είχε γίνει συνάντηση με ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση του κόμματος.



Η συμφωνία που είχε γίνει σε αυτή τη συνάντηση δεν είχε τηρηθεί τότε και έπειτα από οριακή ψηφοφορία στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε το νομοσχέδιο, ωστόσο, Μελισσανίδης και Φλαμπουράρης εξακολουθούν να έχουν σχέση εκτίμησης.

Μάλιστα, ο κ. Φλαμπουράρης δέχθηκε ερωτήσεις από οπαδούς της ΑΕΚ για το γήπεδο, αλλά και πρωτοπές να δεσμευτεί ότι δεν θα συναντήσει η ομάδα άλλα προβλήματα στο δρόμο της. Και όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το aek365, έσπευσε να καθησυχάσει τον κόσμο ότι όλα θα πάνε καλά...

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου