Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Γράφει ένας 20χρονος: Η υπομονή μας εξαντλήθηκε!!!

Αυτό το άρθρο γράφεται ξημερώματα Δευτέρας. Ειλικρινά δεν μπορώ να κλείσω μάτι απόψε και λογικά δεν είμαι μόνος. Δεν γράφω για να πουλήσω ΑΕΚοφροσύνη, ούτε να δείξω ότι είμαι προπονηταράς του καναπέ. Δεν το δέχομαι αυτό. Κάποιοι συνΑΕΚτζήδες αναγνώστες σας, προφανώς μεγαλύτεροι από εμένα, έχουν ζήσει την ομάδα μας σε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ στιγμές. Εγώ πάλι δεν έχω ζήσει τίποτα τέτοιο.

Γεννήθηκα το 1997, οπότε είναι αντιληπτό πως έχω να δω πρωτάθλημα 20 χρόνια περίπου. Αντί αυτού τι έχω δει; Έχω δει δυστυχώς μόνο μέσω οπτικοακουστικού υλικού τον ΝΑΟ μας, την ΣΚΕΠΑΣΤΗ μας, που όταν εκείνη την μέρα έμπαιναν οι μπουλντόζες μέσα, εγώ ήμουν 6 ετών και ο πατέρας μου έβλεπε τις εικόνες με το γκρεμισμένο Νίκος Γκούμας και δάκρυζε.


Έχω δει να παίρνουν μέσα από τα χέρια της ομάδας μου ένα πρωτάθλημα που κατακτήθηκε στο ΓΗΠΕΔΟ, όχι σε δικαστικές αίθουσες. Έχω δει μια κατάκτηση κυπέλλου που έδινε παράταση σε ένα προδιαγραμμένο θάνατο. Είδα την ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ να παίζει στα χωράφια της Γ’ Εθνικής, να ξεφτιλίζεται με ήττες από ομάδες που μόνο στα χειρότερά μου όνειρα σκεφτόμουν πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα μας.

Την είδα στη Β’ Εθνική να παίρνει ένα ΑΝΤΡΙΚΙΟ αποτέλεσμα από μια θεωρητική ομάδα. Έζησα από κοντά τη μεγαία της Φιλαδέλφειας, εκείνο το μαγικό ανεπανάληπτο βράδυ της 17ης Μαΐου. Από το καλοκαίρι όμως με ταΐσανε σανό. Κάνοντάς με να πιστεύω πως φέτος πάμε για πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως το έφαγα γιατί έβλεπα τους άλλους διεκδικητές να μην έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Απόψε όμως έπεσαν οι μάσκες. Ξεγυμνώθηκε η ομάδα κύριε Μελισσανίδη, κύριε Μπάγεβιτς, κύριε Κετσπάγια. Δεν είναι δυνατόν κάθε χρόνο να πηγαίνουμε στο «Καραϊσκάκης» με νοοτροπία λούζερ. Είναι επιτακτική ανάγκη να ενισχυθεί πραγματικά η ομάδα, αλλιώς καλό είναι να μην κάνουμε όνειρα ΟΥΤΕ για ντέρμπι ΟΥΤΕ για πρωτάθλημα ΟΥΤΕ για κύπελλο.

Κύριοι της ΠΑΕ ΑΕΚ κυρίως οι υπεύθυνο σχεδιασμού και χρηματοδότησης της ομάδας, θεωρώ πως η παρακάτω φράη αντιπροσωπεύει εκατομμύρια ΑΕΚτζήδες.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ!!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΟΥΜΑΝΕΚΑΣ

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου