Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Eγκρίθηκε η οριστική πράξη ένταξης του έργου της ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου - 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας



Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π ΟΥ


Στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 26 Ιουνίου 2016 εγκρίθηκε η οριστική πράξη ένταξης του έργου της ανέγερσης του 3ου Γυμνασίου - 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής 2014-2020, και υπογράφηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2016 από την Περιφερειάρχη Αττικής, ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας της πόλης μας. 

Πρόκειται για ένα έργο που συμβάλλει στη βελτίωση των υποδομών στον τομέα της εκπαίδευσης, με στόχο να παραδοθούν δυο  σύγχρονα και λειτουργικά σχολεία, τα οποία θα καλύπτουν  τόσο τις τωρινές, όσο και τις μελλοντικές ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας στην πόλη. 

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνος θέλει να ευχαριστήσει την "Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.", τους Συλλόγους Γονέων, την Ένωση Γονέων και την Επιτροπή Διεκδίκησης των σχολείων, για τις συντονισμένες ενέργειες.

Τέλος, ευχαριστούμε την Περιφέρεια Αττικής για την υλοποίηση μιας προεκλογικής δέσμευσης η οποία δόθηκε την 1η Μαΐου 2014 από την Περιφερειάρχη Αττικής, κα Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψη της στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου