Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Τελείωσε με το ΚΕ.Σ.Α., φορτσάρει για την άδεια η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα υπάρξουν κάποιες τροποποιήσεις στα γνωστά σχέδια του ιδιωτικού γηπέδου Μελισσανίδη (ΑΕΚ). 

Μια από αυτές είναι η απαγόρευση για ευνόητους λόγους του ονόματος "Αγιά Σοφιά". Έτσι δίνεται η δυνατότητα στο Δημήτρη Μελισσανίδη, να ονομάσει το γήπεδο "Αρένα Δούρου", όπως είχε υποσχεθεί μετά τη περσινή τους συνάντηση. Γεγονός που συνάδει με τη χρηματοδότηση από τη Περιφέρεια, της ιδιωτικής κατασκευής με χρήματα που έχει στο ταμείο της, από φόρους που πλήρωσαν οι πολίτες.

Η αναδιανομή του πλούτου σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων συνεχίζεται κανονικότατα...
Εξάλλου αυτά δεν έλεγαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η (α)Ρένα Δούρου, και οι λοιποί που κυβερνούν και διοικούν τη περιφέρεια προεκλογικά; 


Ο τίτλος και η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το sdna.gr:

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στο ΚΕ.Σ.Α. και πλέον η ΑΕΚ αναμένει και επίσημα την έγκριση του Συμβουλίου μέσα στις επόμενες μέρες.
Στο ΚΕ.Σ.Α. βρέθηκε σήμερα το πρωί η αρχιτεκτονική ομάδα της ΑΕΚ για να πάρει την τελική έγκριση για το γήπεδο της Αγιά – Σοφιάς.


Στην τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου, το ΚΕ.Σ.Α. είχε ζητήσει από την ΑΕΚ ορισμένες τροποποιήσεις στα σχέδια του γηπέδου, οι οποίες έγιναν από την μελετητική ομάδα της «Δικέφαλος 1924» και την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκαν τα τελικά σχέδια της «Αγιά – Σοφιάς».

Στο σημερινό Συμβούλιο η ΑΕΚ κατέθεσε αλλαγμένα τα σχέδια με το ΚΕ.Σ.Α. να μην εκφράζει καμία αντίρρηση ως προς τις μετατροπές που έγιναν και πλέον αναμένεται η θετική απόφαση μέσα στις επόμενες μέρες.

Εξερχόμενος του ΚΕ.Σ.Α. ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος τόνισε: «Υποβάλαμε όλες τις αλλαγές που μας είχαν ζητηθεί. Δεν υπήρχαν ούτε αντιρρήσεις ούτε αρνητικές αντιδράσεις από κανένα μέλος της επιτροπής. Συζητήσαμε και διευκρινίσαμε και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Τώρα η επιτροπή θα αποφασίσει, αλλά νομίζουμε ότι η απόφαση θα είναι θετική ή στη σωστή κατεύθυνση αφού δεν είχαμε αντιρρήσεις. Δεν μας ζητήθηκε τίποτε άλλο και ολοκληρώσαμε τη διαδικασία».

Για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί ώστε να βγει η απόφαση, πρόσθεσε: «Αυτό συνήθως κάνει δύο με τρεις μέρες, αλλά η ΑΕΚ ως έργο άλλο ΚΕ.Σ.Α δεν θα περάσει. Δεν μπορώ να προκαταβάλλω την απόφαση, αλλά είναι αυτό που σας είπαμε».

Τέλος, όσον αφορά τη διαδικασία που θα ακολουθήσει υποστήριξε: «Μετά από περίπου 15 μέρες πρέπει να υποβληθούν όλα αυτά τα στοιχεία επίσημα και επικαιροποιημένα, να γίνει η ενημέρωση του φακέλου και μετά θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την τελευταία εκκρεμότητα της έκδοσης της άδειας που είναι η έγκριση των υψομέτρων από τον Δήμο. Άρα έχουμε μπροστά μας έναν ορίζοντα περίπου δύο μηνών γι' αυτές τις διεργασίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου