Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017

Ο Δ. Ανδριόπουλος υποδεικνύει... στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πως να δικαιολογήσει τη φωτογραφική διάταξη για το γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ)




Ο Δ. Ανδριόπουλος επικεφαλής της εταιρίας που έχει αναλάβει την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου Μελισσανίδη, σε συνέντευξη του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει με το δήμο για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης.

Όλα αυτά, συνέντευξη, ερωτήσεις, απαντήσεις κλπ είναι λογικό να συμβαίνουν. Δεν είναι όμως τόσο λογικό ο εκπρόσωπος μιας ιδιωτικής εταιρίας να μιλάει περισσότερο σα κυβερνητικός εκπρόσωπος, παρά σαν αυτό που είναι. Και περίπου να υποδεικνύει στη κυβέρνηση, πως θα δικαιολογήσει τη ρουσφετολογική φωτογραφική διάταξη που ετοιμάζουν από κοινού. Γιατί οι κυβερνήσεις στο καπιταλισμό υπάρχουν κυρίως για να υπηρετούν το μεγάλο κεφάλαιο. Και η πρώτη φορά δήθεν αριστερή κυβέρνηση, δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Θα νομοθετήσει η κυβέρνηση παρακάμπτοντας ακόμη μια φορά το νόμο που ισχύει για όλους τους άλλους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Δε θα πει όμως κάνουμε φωτογραφική διάταξη που δεν είναι εύηχο, αλλά θα πει καλύπτουμε κενό νόμου…

Σημειώνουμε ότι ο κ. Ανδριόπουλος που πολλές φορές έχει φανεί εκτός από ασυνεπής και αναξιόπιστος σε πράγματα που έχει πει, πριν ένα μήνα όχι μόνο δε μίλαγε για κενό νόμου, αλλά ισχυριζόταν το ακριβώς αντίθετο! Έλεγε στο SportDog συγκεκριμένα:

«Δεν ισχύουν αυτά που λένε. Αυτά που ισχυρίζονται είναι... μαϊμούδες, γιατί δεν θέλουν να δώσουν κάτι που υποχρεούνται»

«Όλα τα τεχνάσματα τα έκαναν και έχουν πάρει όλες τις απαντήσεις για τις υποχρεώσεις τους. Αν δεν το κάνουν θα έχουν ευθύνες. Αυτή η κοροϊδία έχει κρατήσει πολύ καιρό και έχει καταντήσει εκνευριστική πλέον».

Βεβαίως η προστασία που απολαμβάνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα από τα ΜΜΕ είναι αδιαπραγμάτευτη. Κανείς δε ρωτάει, γιατί δεν έχετε προσκομίσει κανένα από τα δικαιολογητικά που σας ζητά ο δήμος από το 2014; Κανείς δεν επισημαίνει πως η κασέτα αυτή παίζει από τότε. Κανείς δε ρωτάει γιατί αφού τα ίδια ισχυριζόσασταν από τότε, ότι δηλαδή ο δήμος πρέπει να εγκρίνει τη μελέτη γιατί είναι αρκετά όσα του έχουν υποβληθεί, εσείς καταθέσατε νέα μελέτη με τα ίδια περίπου στοιχεία τον Οκτώβρη του 2016;


Στη χτεσινή του λοιπόν συνέντευξη ο Δ. Ανδριόπουλος που η εταιρία του σε περίπτωση έκδοσης της οικοδομικής άδειας θα εξοφληθεί το ποσό που απομένει ως τα 1.750.000 ευρώ που είναι η αμοιβή του, είπε σχετικά τα εξής: 

« Τονίζω λοιπόν, ότι ο δήμος “εκμεταλλεύεται” ένα κενό του νόμου και με ένα εντελώς τυπικό χαρτί, καθυστερεί την έκδοση της άδειας». 


Αυτά συμβαίνουν όταν δεν πρόκειται για απλούς πολίτες, επειδή ακριβώς ενώπιον του νόμου και του νομοθέτη είμαστε άνισοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου