Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Τζίγγερ: Το γήπεδο θα γίνει, παρά τις αντιξοότητες…

 

Σίγουρος ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ. Στη συνεδρίαση, εκτός από τον κ. Βαρδινογιάννη, παραβρέθηκαν οι Βαγγέλης Σαμαράς, Γιάννης Ξυλάς, Νίκος Βαρδινογιάννης, Πάνος Δάβαρης και Σταύρος Καραγεωργίου, ενώ απουσίαζε ο Μιχάλης Ζολώτας.  «Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει, δεν πρόκειται να σταματήσει και θα ολοκληρωθεί παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίσαμε και ενδεχομένως αντιμετωπίσουμε στο μέλλον


Σίγουρος ότι το γήπεδο του Παναθηναϊκού θα γίνει εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ της ΓΗΠΕΛ. Στη συνεδρίαση, εκτός από τον κ. Βαρδινογιάννη, παραβρέθηκαν οι Βαγγέλης Σαμαράς, Γιάννης Ξυλάς, Νίκος Βαρδινογιάννης, Πάνος Δάβαρης και Σταύρος Καραγεωργίου, ενώ απουσίαζε ο Μιχάλης Ζολώτας.

 «Το έργο έχει ήδη ξεκινήσει, δεν πρόκειται να σταματήσει και θα ολοκληρωθεί παρά τις όποιες αντιξοότητες αντιμετωπίσαμε και ενδεχομένως αντιμετωπίσουμε στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ.

Το μόνο που ουσιαστικά απομένει πλέον για να ξεκινήσουν τα έργα –και μάλιστα με πυρετώδεις ρυθμούς, όπως αναμένεται- είναι απόφαση του ΣτΕ , η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να εκδοθεί εντός του Οκτωβρίου. Η απόφαση θα ξεκαθαρίσει μια και καλή το νομικό πλαίσιο γύρω από το γήπεδο.

πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου