Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΤΟΥΣ ΕΔΕΣΕ ΚΟΜΠΟ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ


 Το δημοσίευμα είναι από τις 13-3-2014 στο kontranews.gr

Θα περιμένουμε να δούμε τις εκτιμήσεις του με τα νέα δεδομένα...





Όλο το παρασκήνιο της εκλογικής μάχης στη Νέα Φιλαδέλφεια που αφορά σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ και την κατασκευή του νέου της γηπέδου μας αποκαλύπτει ο Φυλαρούχας μέσα από την στήλη του «Κόντρες και τάκλιν στα αποδυτήρια» στην kontranews της Τετάρτης.

Διαβάστε τι έγραψε: 

* Κάτσε να σου πω. Έρχονται και οι εκλογές. Και για την ΑΕΚ, είναι πολύ σημαντικές αυτές οι εκλογές. Ποια παράταξη θέλει η ΑΕΚ; Για να ευοδωθεί το σχέδιο της Αγιάς Σοφιάς. Θα σου πει ο φυλαρούχας. Όλες.


* Ελπίδα Στεβή. Πρόκειται για την γενική διευθύντρια της ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Μάντεψε με ποιον κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Με την παράταξη της νυν δημάρχου Έφης Γαϊτανά. Όπως το διαβάζεις.
* Τι γίνεται, όμως, με τον Μελισσανίδη; Που ως επαγγελματίας, προωθεί τα δικά του άτομα σε κάθε συνδυασμό; Να πούμε μήπως για τον Παυλή που πήγε με τον Αράπογλου; Ή, για τον Γεωργαμλή με τον Τομπόλογλου;

* Κρυφή υποστήριξη σε Τομπόλογλου. Ναι για τον άνθρωπο με την μίζα, ομιλώ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι αυτόν συνεχίζει να στηρίζει ο Μελισσανίδης. Και δένει τα’ άλογό του, με τους υπόλοιπους.

* Μέχρι την πρώτη δημοσκόπηση. Θα κρατάει πισινή ο τίγρης για το ποιον θα υποστηρίξει ανοιχτά. Γιατί, κακά τα ψέματα, αν το κάνει από τώρα, θα ‘ναι μεγάλο το ρίσκο. Έχει χάσει κόσμο ο Χάρης μετά την μίζα.
* Μην φάει τα μούτρα του. Να τι φοβάται ο Μελισσανίδης και δεν έχει εκφράσει ακόμα δημόσια την υποστήριξή του σε κάποιον από τους υποψηφίους. Εάν οι αριθμοί δείξουν πάταγο Τομπόλογλου, θα το φτιάξει αλλιώτικα. 

* Θέλει ρουσφέτι. Οι άνθρωποι του Χάρη, τρέμουν τον οικονομολόγο του Μελισσανίδη που είναι υπέρ του Παντελή Γρετζελιά. Γιατί περιμένει χάρη από την δισκογραφική, όπου είναι διευθύνων σύμβουλος.

* Για να το κλείνουμε. Μετά τις πρώτες δημοσκοπήσεις, ο Μελισσανίδης θα κρίνει και το νικητή των εκλογών στο δήμο Νέας Φιλαδέλφειας. Προς το παρόν, τους μοίρασε ταχυδακτυλουργικά, τους έχει δεμένους. Κόμπο.   

5 σχόλια:

  1. Και για να μην κοροιδευομαστε, το παιγχνιδι εναι πολυ μεγαλυτερο απο το γηπεδο, γιατι αλλωστε να αλλαζουν το χαρακτηρισμο απο Δασος σε;Μηπως δουμε κανενα εκπτωτικο χωριο τυπου Μcarthurglen μεσα στο παρκο, με κινηματογραφους, λιμνουλες, παιδοτοπους, μαγαζια με αποτελεσμα την παραλυση και το κλεισιμο των περιφεριακων αγορων και υπερκερδη για τον μεγαλοεπενδυτη;(βλ. Mall)Σε αυτη τη περιπτωση το σχεδιο Γρανιτσα, ειναι σχεδιο για minimarket

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΑΝΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ..ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝΕ.. ΕΕΕΜΑΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣΜΑΣ ..ΟΞΩΩΩΩΩ

      Διαγραφή
  2. η υποβαθμιση του δασους μονο τυχαια δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ "" Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ """ ΩΡΑΙΟ ΦΙΛΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΛΑ"" ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .... ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΡΑΝΙΤΣΑ ΗΤΑΝ MINIMARKET ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.>> ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΑΥΤΟ >>

      Διαγραφή