Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Θωμάς Μαύρος: "...θα είναι σημαντικό να έχουμε έναν δήμαρχο της ΑΕΚ στο τιμόνι"

Ο Θωμάς Μαύρος στο enwsi.gr: «Θέλω να έχουμε δήμαρχο της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο»

Ο Θωμάς Μαύρος έχει αποδείξει πως όταν υπάρχει μια πρόταση που αφορά την ΑΕΚ δεν χρειάζεται να το σκεφτεί και πολύ. Ετσι συνέβη και με την πρόταση που του κατέθεσε ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, για να είναι στο πλευρό του ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Θ(ε)ωμάς δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να βρίσκεται δίπλα στον παλιό του συμπαίκτη και να στηρίξει την προσπάθεια του να κερδίσει τον δημαρχιακό θώκο και να είναι αρωγός στην προσπάθεια για επιστροφή της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Λύσανδρος και μου ζήτησε να συμπαραταχθώ με την προσπάθεια του, ήταν εύκολη απόφαση για εμένα. Ο Λύσανδρος είναι ποδοσφαιρικό «παιδί» μου, μεγάλωσε δίπλα μου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι γέννημα θρέμμα της πόλης και είναι πολύ σημαντικό να ηγηθεί της Νέας Φιλαδέλφειας σε μια κρίσιμη καμπή για την ιστορία της, με την επιστροφή του γηπέδου της ΑΕΚ», λέει στο enwsi.gr ο Θωμάς Μαύρος.

Ωστόσο, για τον μεγάλο άσο του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος υπήρξε και ένα άλλο κίνητρο. Το σημαντικότερο για τη διαδικασία: «Είναι σημαντικό στη δική μου σκέψη ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ να γίνεται δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι πολύ σπουδαίο και τιμά όλους εμάς που φορέσαμε τη φανέλα αυτής της ομάδας. Ειδικά τώρα, που θα ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου μας και θα είναι σημαντικό να έχουμε έναν δήμαρχο της ΑΕΚ στο τιμόνι».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 πηγή: enwsi.gr

 

3 σχόλια:

  1. Μαύρο στο μαυρογιαλούρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Μαύρο θέλουμε Δήμαρχο για την πόλη, όχι για το γήπεδο!
    Επίσης, θέλουμε δημοτικό συμβούλιο και όχι ένωση παλαιμάχων!
    Κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά...
    Αν νομίζετε ότι μαζεύοντας όλους τους απόμαχους του ποδοσφαίρου θα αλώστε την πόλη μας, γελιέστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφιερωμένο στους αεκολέδες23 Μαρτίου 2014 στις 8:04 π.μ.

    http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130422/thomas-mayros-olympiako-kai-poythena-alloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή