Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Nέα δημοσιεύματα του τύπου της ΑΕΚ διαψεύδουν ότι ο Παυλής φεύγει από Αράπογλου και πηγαίνει σε Γεωργαμλή

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω δυο δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι δεν υφίσταται θέμα αποχώρησης του Μιχάλη Παυλή από το συνδυασμό "Νέο" και το Γιώργο Αράπογλου, για να είναι υποψήφιος με την "Ένωση Δημοτών ΝΦ-ΝΧ" του Λύσανδρου Γεωργαμλή.



Kανονικά με τον Αράπογλου ο Παυλής


Τις προηγούμενες μέρες, κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φως σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και έκαναν λόγο για την αλλαγή ...στρατοπέδου του Μιχάλη Παυλή. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο πρώην άσος της ΑΕΚ αλλάζει ψηφοδέλτιο και θα συμμετέχει σε αυτό που κατεβαίνει με επικεφαλής τον Λύσανδρο Γεωργαμλή.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, καθώς ο Παυλής παραμένει κανονικά στο ψηφοδέλτιο του Γιώργου Αράπογλου και στο περιβάλλον του απορούν για την ανυπόστατη διαρροή που τον ήθελε να παίρνει μία τέτοια απόφαση...

Πηγή: aekvoice.gr


Συνεχίζει με Αράπογλου ο Παυλής
Τις τελευταίες ημέρες βγήκαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μετακίνηση του Παυλή από το συνδυασμό του Αράπογλου σε αυτόν του Γεωργαμλή όσον αφορά τις δημοτικές εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Μιχάλης Παυλής θα κατέβει κανονικά στις εκλογές της Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Αράπογλου «νέο» Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία, και όχι με το συνδυασμό του Λύσανδρου Γεωργαμλή, όπως ανέφερεραν ανυπόστατα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Άλλωστε ο Μιχάλης έχει αποδείξει με την μέχρι σήμερα πορεία του, ότι είναι συνεπής στις αποφάσεις που λαμβάνει…

Πηγή: aek-live.gr
Kανονικά με τον Αράπογλου ο Παυλής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου