Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση της Εκτός Σχεδίου στη Νέα Ιωνία για το εκλογικό της αποτέλεσμα

Στις 18 Μάη δώσαμε μαζί με φίλους, συναγωνιστές και  συντρόφους τη μάχη των εκλογών. Πιστεύουμε πως καταγράφηκε στη γειτονιά μας και πανελλαδικά ένα σημαντικό ρεύμα ρήξης και αμφισβήτησης του επίσημου πολιτικού σκηνικού. Οι 830 συμπολίτες μας που στήριξαν και με την ψήφο τους την Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία αποτελούν κομμάτι του. Τους ευχαριστούμε θερμά!. Γνωρίζουμε ασφαλώς ότι αυτές οι ψήφοι δεν είναι λευκή επιταγή στα χέρια μας. Και όπως  αναφέραμε και στη διακήρυξή μας, καλέσαμε τον κόσμο να μας ψηφίσει, αλλά κυρίως να αγωνιστούμε μαζί για να διεκδικήσουμε τη ζωή που μας αξίζει, τη ζωή που μας αρνούνται.
Για πρώτη φορά η φωνή της ανατρεπτικής-αντικαπιταλιστικής αριστεράς, των κινημάτων της πόλης και του αντιφασιστικού αγώνα θα ακούγεται και στο δημοτικό συμβούλιο δίνοντας βήμα σε όλους όσους αγωνίζονται για την ανατροπή της κοινωνικής βαρβαρότητας που βιώνουμε. Η συμμετοχή μας αυτή, θα συμβάλλει στη μοναδική υπόσχεση που δώσαμε: Θα αξιοποιήσουμε τη δύναμη που μας έδωσε ο λαός της πόλης μας για να βοηθήσουμε στην οργάνωση κάθε μικρής και μεγάλης μάχης, θα σταθούμε στο πλευρό κάθε συλλογικότητας και κοινωνικής ομάδας που θα υψώνει το ανάστημά της, θα είμαστε δίπλα σε κάθε εργαζόμενο/η, νέο/α, άνεργο/η, μετανάστη. Θα αγωνιστούμε για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης, των μνημονίων, της ΕΕ του ΔΝΤ και του Καλλικράτη. Θα μας βρουν απέναντί τους οι εκφραστές αυτής της πολιτικής τόσο συνολικά όσο και  στο δήμο μας.  Σε κάθε γειτονιά θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε  να συναντηθούν όλοι και όλες που καθημερινά παλεύουν για το δικαίωμα στη ζωή, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, με την αλληλεγγύη των απο κάτω, μέσα από την συλλογική οργάνωση των κατοίκων της πόλης μας.
Τα μέλη, οι φίλοι /ες του σχήματός μας, οι σύντροφοι/ισσες και συναγωνιστές/στριες έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα. Ευχαριστούμε όλους και όλες που μας στήριξαν. Το πρώτο, μικρό, βήμα έγινε. Μπροστά μας είναι οι πραγματικές μάχες. Θα είμαστε εκεί…
Η συνέλευση της Εκτός Σχεδίου προκειμένου να αποτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα συνολικά και να καθορίσει τη στάση της στο β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, θα γίνει την Τρίτη 20 Μάη, οπότε θα υπάρξει και να ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου