Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Σπύρος Καβακόπουλος: Καθαρίζουμε από γκράφιτι τη μάντρα του ΠΠΙΕΔ

Οι εκλογές θα περάσουν, όμως η βάναυση προσβολή της αισθητικής του κτιρίου του ΠΠΙΕΔ από τα γελοίας αισθητικής γκράφιτι, στον πετρόχτιστο μαντρότοιχο, θα παραμείνουν. Μια ακόμη απόδειξη του βαρβαρισμού των νεοελλήνων. Και αν αυτό συμβαίνει ...στην πετρόχτιστη μάντρα του ΠΠΙΕΔ, έχουμε σκεφθεί αν αξίζουν τέτοια αισθητική κατάπτωση κτίρια που βγήκαν αλώβητα από πολέμους, σεισμούς και εξεγέρσεις;

Η κα Πελαγία Βουτζουλίδου μέλος της Νεανικής Θεατρικής Ομάδας Φ.Χ. ανησυχεί κι αυτή για όλον αυτόν τον ευτελισμό. Προτείνει λοιπόν να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε και να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε στην αρχική του κατάσταση τον πανέμορφο πετρόχτιστο τοίχο της μάντρας του ΠΠΙΕΔ. Την πρότασή της την υιοθετώ με μεγάλη μου χαρά καθώς συχνά φέτος το χειμώνα, υποδεχόμουν ξένες αποστολές από σχολεία και ντρεπόμουν για την αισθητική ρύπανση του χώρου. 

Όσοι λοιπόν ανησυχούν, ντρέπονται για τον αισθητικό μας βιασμό και θέλουν να βοηθήσουν με προσωπική εργασία ή δίνοντας αντιρρυπαντικά υλικά, ας επικοινωνήσουν μαζί μου με μήνυμα στο Facebook ή στο email: spiroskavako@gmail.com. Από υλικά χρειαζόμαστε συρματόβουρτες, ειδικά καθαριστικά υγρά για γκράφιτι και επαγγελματικό πλυστικό υψηλής πίεσης με ειδικό μπέκ.
 

Οι φωτογραφίες από την μάντρα του ΠΠΙΕΔ.
 

Ο ευτελισμός των αξιών και αρχών, ξεκινά από τον ευτελισμό του πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου