Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τάχθηκε ο Θανάσης Παφίλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Με πρόσφατες δηλώσεις του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΚΚΕ, τάχθηκε υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ, χωρίς υποσημειώσεις ή αστερίσκους!!!

Μια τοποθέτηση ανοιχτή σε κάθε ερμηνεία... Γι΄ αυτό και οι πάντες έβαλαν τίτλο, ότι το ΚΚΕ είναι υπέρ του γηπέδου της ΑΕΚ. 

Αλήθεια δε γνωρίζει ως βουλευτής το περιεχόμενο των νομοσχεδίων που έχουν κατατεθεί στη Βουλή και αφορούν το γήπεδο; Ή δεν τον έχει πληροφορήσει κανείς από την πόλη, τι πρόκειται να συμβεί σε αυτήν; Ή δεν έχει ακούσει για τα 24 στρέμματα άλσους που πρόκειται να παραδοθούν στην ΑΕΚ και στο τσιμέντο, με το νέο Ρυθμιστικό Σχέδιο Αττικής; Μέχρι τώρα "Η θέση του ΚΚΕ για το θέμα, ήταν, να κατασκευαστούν αθλητικές εγκαταστάσεις με χρηματοδότηση από το κράτος, που εκτός από το γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο θα είναι και η έδρα της πρώτης ομάδας, θα φιλοξενούνται και άλλα αθλήματα..."

Έχουν περάσει ήδη μέρες από τις δηλώσεις αυτές, αλλά δεν της ακολούθησε καμιά διορθωτική ή διευκρινιστική δήλωση!

Πατώντας εδώ, εδώ κι εδώ μπορείτε να δείτε τις μέχρι τώρα τοποθετήσεις του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης"

Το δημοσίευμα που ακολουθεί είναι από το sport-fm.gr

Παφίλης: «Να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ»

Υπέρ της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια τάχθηκε ο Θανάσης Παφίλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, όμως επεσήμανε την ανάγκη να βοηθηθούν τα ερασιτεχνικά σωματεία από την Πολιτεία.

«Είναι τραγική η κατάσταση του αθλητισμού. Βεβαίως και οι ομάδες πρέπει να έχουν γήπεδα. Όμως υπάρχουν και ερασιτεχνικά σωματεία. Είναι φτωχοί αυτοί που ασχολούνται με τις ελληνικές ομάδες; Όχι! Δεν έχουν τα χρήματα για να φτιάξουν γήπεδα; Γιατί θα πρέπει να δώσουν από την Πολιτεία χρήματα για να φτιάξουν γήπεδα», τόνισε –αρχικά- και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ να κάνει γήπεδο. Τώρα το ποιοι πέρασαν και το πώς, δεν θέλω να μπαίνω στη λογική αυτή. Στον τομέα του αθλητισμού υπάρχουν δυνατότητες. Η περιφέρεια θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει αδρά».

Απαντώντας στους λόγους που θα πρέπει οι πολίτες να ψηφίσουν τον συνδυασμό του για τις εκλογές ανέφερε:

«Γιατί όλοι οι πολίτες είναι υπεύθυνοι για αυτό που ζούμε σήμερα. Όλοι υπερασπιζόμαστε έναν κόσμο που το 2014 έχει άτομα άνεργα, χωρίς φαγητό και δουλειά. Το ΚΚΕ το είχε πει και μας έλεγαν γραφικούς. Ο δεύτερος λόγος… Όλα τα χρόνια αυτά παλέψαμε δίπλα του για να σταματήσουμε τη θύελλα που ερχόταν. Τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα. Υπάρχουν «αλυσίδες» που δένουν τον λαό… Και εμείς θέλουμε να τις σπάσουμε τις αλυσίδες αυτές», τόνισε και σχολίασε για τον αντίπαλό του…

«Ο Γιάννης Σγουρός σαν πρόσωπο εξυπηρέτησε την πολιτική αυτή που εφαρμόζεται σήμερα. Και υπόσχεται ότι θα τη συνεχίσει. Έγιναν έργα; Βεβαίως έγιναν… Αλλά το θέμα είναι ποιον εξυπηρετούν τα έργα αυτά. Τα έργα αυτά δεν έχουν στόχο να ανακουφίσουν την οικογένεια. Το κριτήριο για να γίνουν τα έργα αυτά είναι να πλουτίσουν οι μεγάλες εταιρείες». 

πηγή:sport-fm.gr

2 σχόλια:

  1. Γιατί κ΄. Καμπούρη γράφεται τίτλο ότι ο Παφίλης τάχθηκε υπερ αυτού του γηπέδου της ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα17 Μαΐου 2014 στις 3:58 μ.μ.

    Και ο αταχτούλης τσέλιγκας στα πόδια του Μελισσανίδη. Τί ελπίδες μπορεί να έχει ένας τέτοιος λαός, όταν όλοι οι εκπρόσωποί του ξεπουλούν τις αρχές τους για τις ψήφους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή