Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

1ος ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ Ή ΤΟ ΓΕΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ;



Από τον Οκτώβρη του 2013 ο 1ος Παιδικός Σταθμός του Δήμου Νέας Ιωνίας μεταφέρθηκε από το κτήριο της οδού Αγ. Κωνσταντίνου στο καινούριο κτήριο επί της οδού Κυδωναίων του οποίου, όπως μαθαίνουμε, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η παράδοση από τον κατασκευαστή.
Μέχρι και σήμερα ο προαύλιος χώρος του Παιδικού Σταθμού δεν είναι έτοιμος για να χρησιμοποιηθεί, καθώς, ναι μεν έχει κουρευτεί το χορτάρι αλλά δεν έχει καθαριστεί από τις πέτρες, κάτι που καθιστά αδύνατη τη χρήση του για προφανείς λόγους ασφάλειας.
Η τσουλήθρα που μεταφέρθηκε πριν από αρκετούς μήνες και κείτεται ξαπλωμένη δίπλα από τα σκαλιά της εισόδου, δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη στον χώρο του προαύλιου παρόλο που έχει οριοθετηθεί και έχει σκαφτεί ο χώρος τοποθέτησής της.
Τα στέγαστρα στην ταράτσα του κτηρίου δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη με αποτέλεσμα οι αίθουσες του ορόφου να μετατρέπονται τις μέρες με υψηλές θερμοκρασίες σε παιδικές σάουνες.
Δεν γνωρίζουμε ποιος ευθύνεται για την ανεπάρκεια των εγκαταστάσεων του παιδικού σταθμού και την καθυστέρηση παράδοσης του έργου, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, υποχρέωση της δημοτικής αρχής είναι να μεριμνήσει από ΧΘΕΣ για την επίλυση του προβλήματος.
Φυσικά, υπάρχουν και μια σειρά από άλλα ζητήματα, όπως η λήξη των πεντάμηνων συμβάσεων τις επόμενες ημέρες και τα τροφεία που πληρώνουν οι γονείς, για τα οποία θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με νεώτερη ανακοίνωσή μας.
Από την μεριά μας δηλώνουμε την συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους στους Παιδικούς Σταθμούς και καλούμε το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να διεκδικήσει μαζί με τους εργαζόμενους, την οριστική λύση των παραπάνω προβλημάτων.
Εκτός Σχεδίου – Αριστερή Ριζοσπαστική Κίνηση στη Νέα Ιωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου