Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Σήμερα το απόγευμα η σύσκεψη που συγκαλεί ο νέος Δήμαρχος με τους άλλους πρώην υποψήφιους Δημάρχους

Όπως είναι γνωστό σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο ο νέος Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος, συγκαλεί σύσκεψη με τους υπόλοιπους συνυποψηφίους του στις εκλογές. Το θέμα αφορά το γήπεδο της ΑΕΚ και το δάσος της πόλης.

Καλή είναι κάθε συζήτηση ακόμη κι αν είναι άτυπη όπως αυτή. Καλό ή κακό ανάλογα πως το βλέπει κανείς, είναι να συμφωνήσει με τις θέσεις που εξέφρασε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κατά τη συνέντευξη της επόμενης μέρας της εκλογής του. Ή με το περιεχόμενο της τελευταίας ανακοίνωσης της Γενικής Συνέλευσης της "Δύναμης Πολιτών". Το βέβαιο είναι ότι θα συναντηθούν οι "ναι, χωρίς αλλά" με τους "ναι, με αλλά".


Αναμένουμε να δούμε ποιοι θα προσέλθουν, πως θα τοποθετηθούν, τι ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν, που θα μετατοπιστεί το πρόβλημα, ανεμένουμε γενικώς το αποτέλεσμα της συνάντησης, αν και οι στόχοι είναι ορατοί...

Το κατά κοινή ομολογία συμπέρασμα πριν τη σύσκεψη, είναι πως για την ώρα οι εκπρόσωποι του Δήμου θα συνεχίσουν, να βρίσκονται μακριά από τους πολίτες και να συμμορφώνονται με επιχειρηματικές-κομματικές αποφάσεις.

Όταν μιλήσουν οι πολίτες, τότε θα θυμηθούν πως υπάρχουν κι αυτοί οι άρχοντες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου