Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς στον ΣΟΝΦ με το Νεανικό Τουρνουά (8/9-13/9)

Νεανικό τουρνουά και έναρξη μαθημάτων
 
Με το νεανικό τουρνουά που θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 8 έως το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη ανοίγει τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας. Στο τουρνουά δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες (κάτω των 16) που έχουν γεννηθεί το έτος 1998 και μετά ενώ δεν υπάρχει παράβολο.Η προκήρυξη ΕΔΩ. Δηλώσεις συμμετοχής sonfilad@yahoo.gr και στον Οδυσσέα Βαζελάκη τηλ.  6936877326 odvazelakis@gmail.com.
 
Τα μαθήματα σκάκι για αρχάριους και προχωρημένους θα ξεκινήσουν την Κυριακή 28 Σεπτέμβρη. Τα μαθήματα θα δίνονται στο εντευκτήριο του ΣΟΝΦ και είναι δωρεάν. (Πληροφορίες/εγγραφές: Ντίνα Σερετάκη 6972571596 και στο sonfilad@yahoo.gr)
 
Παράλληλα αρχίζει η προετοιμασία για τις διασυλλογικές διοργανώσεις όπου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΣΟΝΦ ξεκινούν με το ομαδικό παίδων-κορασίδων.
 
Συναντήσεις προετοιμασίας ομάδων και  σκακιστών
 
Για την καλύτερη προετοιμασία ενόψει νέας περιόδου και την ενημέρωση για το πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των άλλων δραστηριοτήτων θα γίνουν οι παρακάτω συναντήσεις στις οποίες προσκαλούνται οι σκακιστές του ΣΟΝΦ
 
Παρασκευή 12 Σεπτέμβρη, 19:30  συνάντηση ομάδας παίδων-κορασίδων
 
Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη, 20:30 συνάντηση ενηλίκων σκακιστών
 
 
Πρόγραμμα τουρνουά και εκδηλώσεων
 
Το καθιερωμένο Φθινοπωρινό Όπεν του ΣΟΝΦ προβλέπεται να ξεκινήσει στα τέλη Οκτώβρη ενώ σχεδιάζονται επίσης ζωντανές αναμεταδόσεις του ματς Κάρλσεν – Ανάντ για τον παγκόσμιο τίτλο (Νοέμβρης).
 
Αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων θα δημοσιευθεί σύντομα 
 
ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ
Πλατεία Κολοκοτρώνη 12-15 (Συγκρότημα ΟΕΚ Τρωάδος & Μανδηλαρά),
Νέα Φιλαδέλφεια 143 42 - τηλ  2117056447  -  www.sonf.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου