Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Μελισσανίδης και Ευαγγελάτος ετοιμάζουν σοβαρή χρυσαυγίτικη εφημερίδα

“ Ο επιχειρηματίας θα χρηματοδοτήσει το εκδοτικό εγχείρημα του γνωστού δημοσιογράφου ”


Από www.periodista.gr


Σε συμφωνία με τον ιδιοκτήτη της Aegean Oil και μέτοχο της ΟΠΑΠ ΑΕ Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να έχει προχωρήσει ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος αναφορικά με την έκδοση νέας εφημερίδας. Ο επιχειρηματίας παρά το γεγονός ότι για πολλά χρόνια κρατάει αποστάσεις από το χώρο των ΜΜΕ, φαίνεται τελικά ότι ο πείσθηκε προκειμένου να χρηματοδοτήσει την έκδοση νέου φύλλου που θα διευθύνει ο ίδιος.
Ο Νίκος Ευαγγελάτος που τα τελευταία χρόνια έχει ρίξει το βάρος του στο Διαδίκτυο – σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τον Τύπο, «στοιχηματίζει» με τη στήριξη Μελισσανίδη να εισχωρήσει σε έναν κατεξοχήν «αφιλόξενο» χώρο και ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε θολό το τοπίο αναφορικά με την επιστροφή του στην τηλεόραση! Υπενθυμίζεται ότι τους δύο άνδρες συνδέει η αγάπη για την ΑΕΚ.

Σχόλιο ιστολογίου:
Παρατηρούμε μια στροφή του ΣΚΑΙ απο τότε που έφυγε ο Ευαγγελάτος από την ενημέρωση.Ξαφνικά βλέπουμε να κάνουν (περίεργες) ερωτήσεις στους κυβερνητικούς και να τους ειρωνεύονται.Θέματα ρατσιστικού περιεχομένου προβάλλονται και δεν ακούς 1000 φορές την ημέρα το όνομα του Σαμαρά.Επίσης ο συριζαίος προσκεκλημένος δεν έχει να αντιμετωπίσει μια πλειάδα από τηλεπαπαγάλους ούτε διακόπτεται από τηλεφωνικές επεμβάσεις κυβερνητικών.Κρατάμε φυσικά επιφυλάξεις για τις προθέσεις τους.
Όσο για τον Ευαγγελάτο ως αγνός υπήκοος του συστήματος θα παιχτεί το χαρτί του αποτι φαίνεται από τον επίσης σαμαρικό Μελισσανίδη η κάποιον άλλον αν δεν επιβεβαιωθεί η είδηση.Δεν ξεχνάμε τον κρυφό έρωτα του Ευαγγελάτου για την ΧΑ.

Τα εύσημα από Κασίδα

            .


Προσκαλεί χρυσαυγίτες συμφωνόντας μαζί τους.
        .

πηγή: anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου