.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη τώρα, τα έργα να... αρχίσουν στα τέλη Νοεμβρίου!

Η φωτογραφία είναι από τις 2-10-13 όταν υποσχόταν πως το γήπεδο θα... ήταν έτοιμο το 2015. Από τότε δε θέλει να χάσει ούτε λεπτό για να ξεκινήσουν τα έργα...

Παίρνει αποφάσεις ο Μελισσανίδης


Επέστρεψε στη... βάση του ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι αναμένεται να έχει σειρά επαφών για σημαντικά θέματα που αφορούν την ΑΕΚ. Δύσκολο για άλλη μεταγραφή...

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρισκόταν εκτός Αθήνας το προηγούμενο διάστημα για επαγγελματικούς λόγους, εξ ου και δεν έδωσε το «παρών» στα παιχνίδια με Ρόμα, Φωκικό και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ADVERTISEMENT
Από σήμερα ωστόσο ο «Τίγρης» βρίσκεται ξανά στην πρωτεύουσα κι αναμένεται να έχει σειρά επαφών με τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα πρόκειται να τα πει τόσο με τους Μπάγεβις, Μιλοβάνοβιτς, όσο και με τον Τραϊανό Δέλλα, με κύριο θέμα στην ατζέντα να είναι τα μεταγραφικά.

Όπως όλα δείχνουν πάντως πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια άλλη κίνηση από τον Δικέφαλο, με μοναδικό ίσως ανοιχτό «παράθυρο» για τον Κώστα Κατσουράνη, αν και παρουσιάζει -πλέον- πολύ λίγες πιθανότητες και η δική του περίπτωση.

Από εκεί κι έπειτα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πρόκειται να ασχοληθεί και με το θέμα του γηπέδου, ώστε να ενημερωθεί για τις εξελίξεις αναφορικά με τον φάκελο που εξετάζεται από τη Δ.Ο.Κ.Κ. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση άλλωστε, στόχος είναι να ξεκινήσουν τα έργα στα τέλη Νοεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου