Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ: "Την ερχόμενη εβδομάδα υπογραφές για το γήπεδο"




Εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπογραφεί η συμφωνία της ΑΕΚ και του Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνων για την ανέγερση ενός σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου για τις ανάγκες των «κιτρινοπρασίνων». Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν χθες και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα συμφώνησαν τα πάντα για τα επόμενα βήματά τους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας επιθυμεί να ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα ανέγερσης ιδιόκτητου ποδοσφαιρικού γηπέδου.
Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Άνδρος Καραπατάκης έδωσε το παρών στην συνεδρία που πραγματοποίησε το ΔΣ του Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνων το βράδυ της Τρίτης (07/10), όπου και έγινε εκτενής συζήτηση για το θέμα. Το κλίμα που επικράτησε ήταν εξαιρετικό και οι δύο πλευρές συμφώνησαν τα πάντα για να προχωρήσουν τα επόμενα βήματα στην ανέγερση ενός σύγχρονου γηπέδου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και θα αποτελέσει το «Σπίτι της ΑΕΚ». Η συμφωνία θα υπογραφεί και τυπικά μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Για να αποκτήσει «σάρκα και οστά» το όνειρο ανέγερσης ιδιόκτητου ποδοσφαιρικού γηπέδου, είναι απαραίτητο να εξακολουθήσει η σωστή και αγαστή συνεργασία του σωματείου μας με το ΓΣΖ. Για αυτό και η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας επιθυμεί να ευχαριστήσει το ΔΣ του Γ.Σ.Ζ και παράλληλα να υποσχεθεί ότι πέραν από τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας θα είναι πάντοτε σε θέση να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κλασικού αθλητισμού και των εκατοντάδων παιδιών που αθλούνται καθημερινά για λογαριασμό του Γυμναστικού Συλλόγου Ζήνων».

Πηγή: sigmalive.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου