Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Διά βοής η απόφαση της Γ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την παραχώρηση του οικοπέδου!!!

Το προεδρείο της χτεσινής ΓΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για κάποιο λόγο μου θυμίζει το Δημοτικό Συμβούλιο της 2-10-13 με την κ. Γαϊτανά

Μελισσανίδης: "Προσωπικά χρήματα, γήπεδο για όλους μας"

Η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ έδωσε παμψηφεί την έγκριση της ώστε να παραχωρηθεί το οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας στην "Δικέφαλος 1924". (PICS)



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με θέμα την παραχώρηση ή μη του οικοπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια στην "Δικέφαλος 1924" για την κατασκευή του γηπέδου των "κιτρινόμαυρων".

Το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, Τραϊανός Δέλλας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, Βασίλης Δημητριάδης, Άκης Ζήκος, Νίκος Στράτος, Θωμάς Μαύρος, Στέλιος Μανωλάς, Στέλιος Σεραφίδης και Κώστας Νεστορίδης.

Ενώ στο πάνελ κάθισαν από την πλευρά της Ερασιτεχνικής οι Αλεξίου και Κατσαδήμας, καθώς και ο πρότζεκτ μάνατζερ της Αγιάς Σοφιάς, Ανδριόπουλος.


  Μελισσανίδης: "Γήπεδο για όλους μας"
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε:
«Θέλω να φτιάξω το γήπεδο, για αυτό ήρθα! Δηλώνω ότι το γήπεδο θα ανήκει στην Ερασιτεχνική. Εγώ και 5-6 ακόμα άνθρωποι θα βάλουμε τα χρήματά μας, το γήπεδο δεν θα έχει ιδιοκτήτη. Χρειάζεται χρόνος ακόμα για να βγει η άδεια, την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε εκλογές. Θα την πάρουμε την άδεια. Το γήπεδο από τα κέρδη που θα έχει θα βγάζει τα έξοδά του. 


  Έχω βγει στη ζητιανιά να κάνω το γήπεδο και υπάρχουν άνθρωποι μέσα στην ΑΕΚ που κοιτούν ακόμα τα άρθρα. Το γήπεδο της Λάρισας ανήκει εκεί που ανήκει. Το γήπεδο του Ολυμπιακού ανήκει εκεί που ανήκει κι εγώ σας δεσμεύομαι ότι θα ανήκει σε όλους μας. Από τη μέρα που αναλάβαμε το ερασιτεχνικό τμήμα η ερασιτεχνική παίρνει το ποσοστό κανονικά».

Ανδριόπουλος: Δεν μιλάμε για πούλημα, ούτε για ξεπούλημα
Ο Ανδριόπουλος ανέφερε:

«Αυτό που συζητάει η οικογένεια της ΑΕΚ, έχει ξαναγίνει από τον ΟΣΦΠ και τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Αυτή η σύμβαση παραχώρησης από πολλούς εκλαμβάνεται ως πούλημα γης, όμως μιλάμε για εκχώρηση δικαιωμάτων και υποχρεώσεων της Ερασιτεχνικής στη Δικέφαλος για συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Δεν μιλάμε ούτε για πούλημα, ούτε για ξεπούλημα. Αυτός είναι ο νόμος.
Η αντιπαροχή που παίρνει το ερασιτεχνικό σωματείο είναι ένα το χωράφι και ένα γήπεδο 32χιλιάδων θέσεων, συν τα έσοδα από κάθε ματς που παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα. Κανένας δεν πλούτισε φτιάχνοντας γήπεδο. Το γήπεδο της ΑΕΚ θέλει μίνιμουμ κάθε χρόνο 23, εκατομμύρια για συντήρηση».
Μετά την ολοκλήρωση των διαλόγων ανάμεσα στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τους οπαδούς, ο Ζαχαρόπουλος ανακοίνωσε την έγκριση της παραχώρησης του οικοπέδου παμψηφεί, καθώς το κοινό φώναξε «ναι» χωρίς να υπάρξουν διαφωνίες.

Αυτό είναι ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την κατασκευή της Αγιάς Σοφιάς, καθώς πλέον το οικόπεδο έχει παραχωρηθεί στην Δικέφαλος 1924, η οποία μπορεί να τρέξει όλες τις διαδικασίες και μετά την έκδοση της άδειας να ξεκινήσουν οι εργασίες.







 
πηγή:  sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου