Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Εστερχάζι για Αγια Σοφιά και συνεργασία με την ΑΕΚ


Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο ρόλο του μετά την ανέγερση του γηπέδου


Ως υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής πολυεθνικής «Sportfive» ο Μάρτον Εσερχάζι μίλησε για τη συνεργασία με την ΑΕΚ και τις εξελίξεις με το γήπεδο και την εμπορική του αξιοποίηση.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συνεργασία της εταιρείας που εργάζεται με την ΑΕΚ στο θέμα του γηπέδου: «Είμαστε σε επαφή με την ΑΕΚ, αλλά από το Δεκέμβρη δεν έχει γίνει τίποτα με το θέμα του γηπέδου και αυτό δεν είναι ευχάριστο νέο. Δεν υπάρχει ακόμα η άδεια για να ξεκινήσει η κατασκευή και με αυτά τα δεδομένα δεν έχω... αντικείμενο ενασχόλησης με το θέμα. Η δική μας ενασχόληση θα αρχίσει μετά την κατασκευή, με τα θέματα μάρκετινγκ, το θέμα της ονοματοδοσίας, τα εισιτήρια διαρκείας. Οπότε, μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο, μπορούμε μόνο να συζητάμε για το μέλλον».


Για το αν του λείπει η Ελλάδα και το αν έρχεται συχνά: «Ήμουν στην Ελλάδα το Φλεβάρη. Δεν έρχομαι τόσο συχνά, αλλά ήρθα, έμεινα μια βδομάδα, είδα ένα ματς της ΑΕΚ και αρκετούς παλιούς φίλους».

Για το μήνυμα που θα έστελνε στους φίλους της AEK: «Θέλω να πω "ΑΕΚάρα για πάντα" και ότι είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία και θα μείνει για πάντα εκεί».
 

πηγή:  aek365.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου