Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ η χθεσινή συνάντηση και το κλίμα συμβιβασμού

Από το aek24hours.gr ενημερωθήκατε πως η σκέψη της κυβέρνησης είναι να βγάλει προεδρικό διάταγμα για το γήπεδο της ΑΕΚ προκειμένου να μην σταματήσει κανείς και τίποτα την ανέγερση της «Αγιά Σοφιάς».
Μάλιστα, το συμπέρασμα της χθεσινής συνάντησης εντάσσεται σε ένα από τα σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ, για το κλείσιμο της υπόθεσης σύμφωνα με όσα είχε υποσχεθεί κι ο Αλέξης Τσίπρας. Σας θυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει το γήπεδο της ΑΕΚ να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο πλαίσιο λοιπόν της επιχείρησης αυτής, ήταν ο συμβιβασμός αλλά και να μην εκτεθεί ο Δήμος. Φάνηκε μάλιστα και από τις δηλώσεις των εμπλοκώμενων φορέων στη χθεσινή συνάντηση. «Το κλίμα ήταν θετικό. Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις. Βήμα βήμα θα προχωρήσουμε», ήταν το κεντρικό μήνυμα που βγήκε προς τα έξω.


Μην ξεχάσουμε δε, το ότι τόσο προεκλογικά όσο και μετεκλογικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κρατά μία σιωπή για το θέμα. Κάτι το οποίο δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι τυχαίο. Οι τόνοι έπεσαν. Σε περίπου ένα μήνα θα έχουμε εξελίξεις, ίσως και νέο ραντεβού. Θα πρέπει βέβαια πρώτα οι άνθρωποι της δημοτικής αρχής να δουν τα έγγραφα και τις μελέτες που θα πάρουν από το ΥΠΑΠΕΝ (ΥΠΕΚΑ) και από την ΑΕΚ.

πηγή:  aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου