Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

«Τρέχει» την Αγιά Σοφιά ο Μελισσανίδης (μαζί με τα σχόλια που συνοδεύουν το δημοσίευμα)


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει να πάρει πρωτοβουλίες για να τρέξουν οι εξελίξεις, όσον αφορά την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για την ΑΕΚ είναι... ιδανικές, όσον αφορά στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου της. Το Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε συνταγματικό τον νόμο (όπως αποκάλυψε το SDNA), οι άνθρωποι της Ένωσης κατάφεραν να βρουν ένα πεδίο επικοινωνίας με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ η Κυβέρνηση εξέφρασε μέσω του Σταύρου Κοντονή την πρόθεσή της να σεβαστεί την απόφαση του ανώτατου διοικητικού δικαστηρίου.

Παρ' όλα αυτά, έχει παρέλθει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν έχει υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη για το πρότζεκτ της «Αγιά Σοφιάς». Θυμίζουμε ότι πλέον η ΑΕΚ βρίσκεται στο στάδιο που περιμένει να διευθετηθούν τα τελευταία ανοικτά ζητήματα με το ΥΠΑΠΕΝ (πρώην ΥΠΕΚΑ), προκειμένου να εκδοθεί η οικοδομική άδεια και να είναι σε θέση να προχωρήσει στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του νέου της σπιτιού.

Οι άνθρωποι της Ένωσης κατανοούν απόλυτα τις πολιτικές συνθήκες και το γεγονός ότι η Κυβέρνηση έχει να διαχειριστεί καυτά ζητήματα για το μέλλον της χώρας και έτσι αντιλαμβάνονται και τους λόγους για τους οποίους το θέμα της ομάδας έχει πάει πίσω. Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης σκοπεύει να πάρει πρωτοβουλίες το αμέσως επόμενο διάστημα, μέσω επαφών με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να επιδιώξει για λογαριασμό της ΑΕΚ να προχωρήσει αυτή η υπόθεση.

  • Τα χαρτιά πάντως που λείπουν απο την υψομετρική μελέτη , ακόμη τα περιμένει ο δήμαρχος...
      είσαι στην τεχνική υπηρεσία του δήμου Χαλκηδόνας ή είναι ξάδερφός σου ο Βασιλόπολος ή απλά προπαγανδίζεις για κάποιο λόγο?για συγγενή του Βασιλόπουλου σε κόβω..

      • Όχι είμαι κάτοχος 2 αποδείξεων που λένε οτι έχω δώσει 2Χ75€ για την Δικέφαλος ΑΕ και εδώ και 2 χρόνια που έχω σκάσει τα λεφτάκια μου , δεν έχει γίνει αυξηση μετοχικού κεφαλαίου για τα χρήματα αυτά (αν έχεις εσύ ή άλλος έχει πάρει μετοχή στα χέρια σου τρύπα μου).
        Επίσης είμαι μέλος ενός ερασιτεχνικού σωματείου (ταμειακώς ενήμερος εκτός απο πρώην αθλητής) στο οποίο άνηκε το τμήμα του ποδοσφαίρου πέρυσι και από τα 7.000.000€ χορηγίες , λείπουν 6.864.000€.
        Τώρα ξέρω θα βάλεις το ΑΕΚόμετρο και θα δείξει εσένα ΑΕΚάρα και εμένα γαύρο προπαγανδιστή , αλλά δεν μασάω έχω συνηθίσει.Φαινόμενο κομήτης το λέγαμε κάποτε...
          δεν είμαι τέτοιος, δεν ήξερα πως είσαι ΑΕΚ, νόμιζα πως ήθελες μόνο να πικάρεις..θα ήθελα να μου εξηγήσεις αναλυτικά αν θες αυτό με τις χορηγείες γιατί με ενδοιαφέρει πολύ..επίσης μετά από εκείνο το ραντεβού που "άλλαξε το κλίμα" με τον δήμο, δεν είχαμε τίποτα νεότερο και γενικά όλα πάνε αργά και περίεργα, συμφωνώ σε αυτά..
            Όχι με συγχωρείς δεν είναι δική μου δουλειά να ξεκαθαρίσω τίποτα , ούτε δική σου , ούτε κανενός.Αυτό είναι το θέμα οτι κανείς δεν βγαίνει επίσημα να ξεκαθαρίσει τι γίνεται από τον περασμένο Ιαινουάριο και μετά.

            • έχεις δίκιο, αλλά πραγματικά θέλω να μάθω..θα είναι λάθος από την μεριά σου να λες πως λείπουν λεφτά και να μην εξηγείς..είμαι κ εγώ μέλος της ερασιτεχνικής αλλά πως να μάθω αυτό που λές και από πού?να πάρω τηλ τον Ανατολιωτάκη?γιατί από τον Ιανουάριο και μετά?
    Το έργο θα γίνει ότι και να λέτε φίλοι ολυμπιακοί....όσο αναφορά το grexit ...ας καθαρίσει το ποδόσφαιρο από τη σαπίλα..και ας μην παίζουμε ευρωπη για 10 χρονιά.

  • ΟΑΚΑ μας βλέπω.
    Με 65.000 κόσμο μέσα.
    - Δεκάδες στελέχη Συριζα έχουν λυσσάξει - το ίδιο και η ηγεσία εναντίον Τίγρη γενικώς..
    - "Απόγονοι" έχουν βγάλει αφρούς λύσσας
    - Τα 20 μύρια, όσο πανε και χλωμαίνουν.
    ΟΑΚΑ δυστυχώς
    αυτο ομως δεν ειναι τρεξιμο μπουσουλημα ειναι..νισαφι πια κουραστηκαμε...
    Αυτο που δεν εχω διαβασει ακομα απο κανεναν ΑΕΚτζη θιασιωτη του GRexit ειναι οτι σε αυτη την περιπτωση τελειωνει και το ονειρο της Αγιας Σοφιας...

    • Εσύ κοίτα το δικαστικό ρεπορταζ και ασε την Αγια Σοφιά σε μας. Σας έπιασε ο πόνος τωρα που σφιγγει ο κλοιός...

        Το δικαστικο ρεπορταζ εσεις το εχετε κανει φυλλο και φτερο,διοτι εχετε στηριξει ολες σας τις ελπιδες εκει,οι ολυμπιακοι απεχουμε...
      πιστεύεις πως ο Μελισσανίδης κερδίζει από την ΑΕΚ και θα φύγει αν κοβόταν η ευρώπη?αν το σκέφτεσαι για τον μεγαλοπρεπή και αγνό επενδυτή σου, δεν σημαίνει πως ότι κινείται στον χώρο έχει μονόδρομο τα μύρια του cl..
      υ.γ. και δεν είμαι υποστηρικτής κανενός Μελισσανίδη, ΑΕΚ είμαι..ούτε Μελισσανίδης είμαι, ούτε Κόκκαλης, ούτε Μαρινάκης..τι σου λέω τώρα, ε?

      • Προς το παρων αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι δεν εχει βαλει ευρω απο την τσεπη του,αλλα τελοςπαντων αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο και ουτε στεκομαι εκει,εγω επισημανα κατι αυτονοητο που οι φιλοι της ΑΕΚ αποφευγουν να αναφερουν.
      Είσαι σίγουρος;;;;;;;;;;
        Φυσικα και ειμαι,και συ θα επρεπε να εισαι,η λογικη αυτο λεει,εκτος και αν πιστευεις οτι θα βρεθουν ανθρωποι να χορηγησουν ενα γηπεδο για μια ομαδα αποκλεισμενη απο την Ευρωπη.

        • Ασχολείσου με την ομάδα σου και άσε το αν και πως θα κάνει η ΑΕΚ το γήπεδό της.......Σαν γαύροι διαπιστώνω,μια ακόμα φορά, ότι το σανό που τρώτε σας έχει πειράξει παντιοτρόπος.......Αν υπήρχε grexit,για πόσο καιρό νομίζεις ότι θα ήταν;;;;;για καμιά δεκαριά χρόνια;;;;;έτσι σας λένε εκεί στον Πειραιά;;;;;;ή μήπως ο φόβος του να χάσει η ομάδα σου τα έσοδα της Ευρώπης για μια χρονιά θα σημάνει χασούρα;;;Και για να τελειώνουμε.....αν υπήρχε περίπτωση να βγούμε από την UEFA, το πολύ θα ήταν για 15 μέρες,μέχρι να άλλαζαν το νομοσχέδιο με άλλο.......Αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε δεν μπορώ να κάνω κάτι.......!!!!!!!!
 πηγή: sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου