Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ καθάρισαν την Παιδική Χαρά της οδού Επταλόφου



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προστασίας του Περιβάλλοντος (5/6), οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ πραγματοποίησαν, όπως κάθε χρόνο, συμβολική περιβαλλοντική δράση,  

Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 14 Ιουνίου, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μάζεψαν τα σκουπίδια και καθάρισαν τις πευκοβελόνες και τα ξερόχορτα στην Παιδική Χαρά της οδού Επταλόφου. Επίσης μάζεψαν τα φύλλα των ευκαλύπτων, στα πεζοδρόμια των οδών που περικλείουν την Παιδική Χαρά και τον παρακείμενο 1ο Παιδικό Σταθμό ΝΦ (Επταλόφου-Πανόρμου-Σμύρνης-Κορδελίου). 

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ευχαριστούν θερμά την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου και τον Αντιδήμαρχο κ. Νίκο Ανανιάδη, για την παροχή των απαραίτητων εργαλείων καθαρισμού, καθώς επίσης και την κα Νίκη Τρυπιά για τη συμπαράστασή της στη δράση τους.

Τέλος, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ υπενθυμίζουν σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας πως η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση είναι δείγμα Παιδείας και Πολιτισμού και τους καλούν να αναλάβουν μελλοντικά και οι ίδιοι παρόμοιες πρωτοβουλίες στις γειτονιές τους.      




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου