Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Η "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." χρησιμοποιεί ως μαριονέτες τους παλαίμαχους

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aek-live.gr ο Νίκος Στράτος γενικός διευθυντής της "Δικέφαλος 1924 Α.Ε." μαζεύει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές για να τους δώσει οδηγίες... 

Όχι πως δεν ήταν γνωστό ποιοι βρίσκονταν πίσω από οτιδήποτε έχει συμβεί υπέρ του σχεδίου Μελισσανίδη, απλά τώρα περιγράφεται με σαφήνεια. 

Η προσπάθεια τους να βρουν τρόπους να παρατείνουν το δούλεμα στους οπαδούς, θα τους εκθέσει ακόμα περισσότερο...

 
 

Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek-live.gr:

Ετοιμάζονται να τα ψάλλουν στον «απαράδεκτο» Βασιλόπουλο οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ;


Αντιπροσωπεία βετεράνων θα συναντηθεί στη Φιλαδέλφεια προκειμένου να καθορίσουν την στάση τους απέναντι στον Δήμαρχο λόγω των κινήσεών του κατά του γηπέδου της ΑΕΚ. Τί δηλώνουν παλιές δόξες του Δικέφαλου στο AEK LIVE.
 
Η τελευταία κίνηση του Άρη Βασιλόπουλου, με τη γνωμοδότηση του Επιμελητήριο Περιβάλλοντος για τις επιπτώσεις του γηπέδου της ΑΕΚ, την οποία αιτήθηκε ο ίδιος ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας και πλήρωσαν οι δημότες της περιοχής (8000 ευρώ κόστισε), επειδή θεωρεί «μη νόμιμη και πρόωρη τη διαβούλευση και την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων», εξόργισε για μία ακόμη φορά τον κόσμο της Ένωσης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ΑΕΚ σκοπεύει να αντιδράσει αναλαμβάνοντας να κάνει άμεσα μία σειρά κινήσεων στη Φιλαδέλφεια.

Επιμέλεια: Χρήστος Κωνσταντινίδης

Η αρχή, όπως φαίνεται θα γίνει το Σάββατο. Μετά από πρωτοβουλία του γενικού διευθυντή της “Δικέφαλος 1924 ΑΕ”, Νίκου Στράτου, θα συναντηθούν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ στο ζαχαροπλαστείο του Κανάκη, προκειμένου να τους γίνει μία ενημέρωση για τις κινήσεις που θα γίνουν. Έχει γίνει κάλεσμα προς όλες τις μεγάλες δόξες του συλλόγου, ούτως ώστε να είναι παρόντες το μεσημέρι στη Νέα Φιλαδέλφεια και να χαραχτεί σχέδιο δράσης.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες οι βετεράνοι να κάνουν μία επίσκεψη στον Δήμαρχο για να του τα… ψάλλον, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά επιπόλαιο. Και αυτό, γιατί ο Βασιλόπουλος διαφημίζεται μέσα απ’αυτή την ιστορία. Ειδικά τώρα που δεν έχει την στήριξη του κυβερνώντος κόμματος, προσπαθεί να δημιουργήσει το προφίλ του επαναστάτη δήμαρχου. Η ΑΕΚ δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα, παρά την οργή που επικρατεί ακόμα και ανάμεσα στους παλαιμάχους.

«Κάτι πρέπει να κάνουμε, ο κύριος έχει ξεσαλώσει. Άγεται και φέρεται. Έχει καθυστερήσει πολύ το πράγμα», δήλωσε στο ΑΕΚ LIVE ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων της ΑΕΚ, Στέλιος Σεραφείδης. «Ο Δήμαρχος απαράδεκτος. Είναι ντροπή να κάνει κόλπα σε ολόκληρη ιστορία. Πληρώνει με τα λεφτά του φιλαδελφειώτικου λαού. Στο τέλος τί θα κερδίσει; Απλά μία καθυστέρηση. Η απόφαση του ΣτΕ είναι νόμος. Απλά ο άνθρωπος φαίνεται ότι εμπαίζει όλη την ενωσίτικη κοινωνία. Η Φιλαδέλφεια είναι συνδεδεμένη με την ΑΕΚ και τις αλησμόνητες πατρίδες», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Σιμιγδαλάς.

Μείνετε συντονισμένοι, το Σάββατο θα γνωρίζουμε, πώς θα κινηθούν οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ γύρω απ’το θέμα του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου