Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

ΟΙ «ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ» ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΟΝΟΥ ΤΗΣ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ»

Από "το ποντίκι"

Έχουμε απηυδήσει να διαβάζουμε για το πόσοι, ποιοι και πόσα δίνουν για να γίνουν οι «νονοί» της «Αγιά Σοφιάς». Δεν πιστεύουμε ότι έχει κάποιο νόημα ν’ αναφερθούμε σ’ όλα τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία ευτυχώς για εμάς ήταν κάθε φορά στην πλειοψηφία τους ίδια και απαράλλαχτα μέχρι και στα σημεία στίξης (copypaste/αποκοπή – επικόλληση). Εσχάτως μας προέκυψε και Καταριανός (και όχι καταραμένος) κροίσος ο οποίος συναντήθηκε και γι’ αυτόν τον λόγο με τον «Τίγρη» (όπως και με καμιά δεκαριά άλλους αρκεί να πλήρωναν αυτοί τον λογαριασμό).

Ο εκ Κατάρ ορμώμενος δις-εκατομμυριούχος είναι πραγματικός και όχι σαν αυτόν που θα έφερνε ο Τσάκας στον Βάζελο. Ωστόσο το πλήθος των δημοσιευμάτων για την ονοματοδοσία (βαφτίσια) του γηπέδου τα δυο τελευταία χρόνια μας προβληματίζει ιδιαίτερα. Δίνεται η εντύπωση ότι κάποιος προσπαθεί να πουλήσει το ίδιο πράγμα παραπάνω από μια φορές. Κάτι τέτοιο όμως θα ήταν απάτη και αυτός που την κάνει απατεώνας. Όπως όταν ο Αυλωνίτης υπέγραψε διπλά συμβόλαια. Προφανώς όμως όταν μιλάμε για συμφωνίες χορηγίας με διεθνείς εμπορικούς κολοσσούς αυτά δεν γίνονται ούτε για αστείο.

Προκειμένου να μην έχουμε λοιπόν ντράβαρα και επειδή είμαστε fan(οπαδοί) των «καθαρών λύσεων» προτείνουμε στον «υποστηρικτή της Α.Ε.Κ.» (τον ίδιο που κάποιοι αποκαλούσαν πριν από καιρό «Αρχηγό») την παρακάτω λύση (χωρίς αστεία):

«Υποστηρικτή της Α.Ε.Κ.», εκτός από τον Διεθνή Διαγωνισμό που θα κάνεις για την ανάθεση της κατασκευής του γηπέδου να κάνεις και έναν ακόμα για την ονοματοδοσία του. Με τον τρόπο αυτό ο πλειοδότης θα δώσει τ’ όνομα του στο γήπεδο και την ίδια στιγμή δεν θα υπάρχει χώρος για γκρίνιες από κανέναν και για κανέναν λόγο. Μη ξεσπάσει και κανένα διεθνές διπλωματικό επεισόδιο από αυτόν (ή αυτούς) που θα χάσουν την ευκαιρία να διαφημιστούν μέσω της ονοματοδοσίας του γηπέδου. 


30 Σεπτέμβρη 2015
παρατηρητήριο.

πηγή: aekwatch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου