Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Απολύθηκε ο πρώτος από τους τέσσερις (Δέλλας) Ποιος έχει σειρά να απολυθεί;


Πρώτα η ομάδα έντεχνα οδηγήθηκε στον υποβιβασμό. Στη συνέχεια ανέλαβε ως ναυαγοσώστης το σημερινό της αφεντικό, το οποίο είχε να εμφανιστεί πολλά χρόνια, αρνούμενος να της παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια όλο αυτό το διάστημα. Την οδήγησε στη γ΄ κατηγορία προκειμένου να διαγραφούν χρέη κυρίως προς το δημόσιο 200.000.000 ευρώ! Αυτό επέτρεψε να περάσει στα χέρια του τζάμπα! Η ομάδα θα μπορούσε να μην είχε υποβιβαστεί ποτέ.

Η άνοδος στην α΄ κατηγορία όπως ήταν αναμενόμενο έγινε με περίπατο. Η παρουσία όμως τώρα είναι από ανεπαρκής ως τραγική. Κρατήθηκε ένας προπονητής που ήταν βέβαιο πως θα χρησιμοποιούταν ως αποδιοπομπαίος τράγος, αλλά κόστιζε ελάχιστα. Και αποκτήθηκαν παίχτες που βρέθηκαν ελεύθεροι, ήταν πάμφθηνοι, ή καμιά μεγάλη ομάδα δεν ενδιαφερόταν γι΄ αυτούς. Κοινό χαρακτηριστικό σε όλες τις περιπτώσεις οι πενταροδεκάρες για την απόχτηση τους.

Η ευθύνη του Δέλλα περιορίζεται στο γεγονός ότι δέχτηκε να αποφασίζουν άλλοι τις μεταγραφές, με μοναδικό κύριο κριτήριο να μην έχουν ουσιαστικό οικονομικό κόστος. Το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο, και για την εικόνα της ομάδας, και για τα αποτελέσματα της.  

Η ομάδα έχει ακόμη να φάει πολλές ταπεινώσεις, όσο το αφεντικό δε βάζει το χέρι στην τσέπη κι απλώς περιμένει να έρθουν λεφτά από αλλού...

 
 
Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το efsyn.gr
 

Τέλος ο Δέλλας, ψάχνει τον επόμενο

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί ήδη από την ΑΕΚ, ο Τραϊανός Δέλλας.

Όπως ενημέρωσε νωρίτερα το efsyn.gr, το χάσμα που είχε δημιουργηθεί μετά και τις μεσημεριανές συζητήσεις στα Σπάτα, αποδείχθηκε αγεφύρωτο. Υπήρξε ακόμη μια επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, όπου διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά η απόλυτη διάσταση απόψεων για την συνέχεια της ομάδας και ο Δέλλας υπέβαλλε τελικά την παραίτηση του.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο Στέλιος Μανωλάς, που προπονεί τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ. Συζητήσεις έχουν γίνει μέχρι στιγμής με έναν – δύο προπονητές μεταξύ των οποίων και ο Μανόλο Χιμένεθ που ήταν προπονητής στην ΑΕΚ από τον Οκτώβριο του 2010 ως τον Οκτώβριο του 2011 και είχε κατακτήσει και το Κύπελλο. Ωστόσο πρόθεση της διοίκησης της «Ένωσης» είναι να κοιτάξει και μια δυο ακόμη περιπτώσεις που έχουν προκύψει, οπότε όλα είναι ανοιχτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Δέλλα:
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο προπονητής της ομάδας, Τραϊανός Δέλλας, υπέβαλλε την παραίτησή του, η οποία και έγινε αποδεκτή. Ο κ. Δέλλας θα προπονήσει αύριο για τελευταία φορά τους ποδοσφαιριστές.
Η διοίκηση της ΑΕΚ τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα επί δυόμιση χρόνια και για τη συμβολή του στην επιστροφή της στη Super League.
Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα αναλάβει ο τεχνικός της Κ20, Στέλιος Μανωλάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου