Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Όλο το παρασκήνιο για την ΜΠΕ και το γήπεδο της ΑΕΚ!

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ρεπορτάζ: Πολλές ειδήσεις και παρασκήνια για την ΑΕΚ, από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Το Περιφερειακό συμβούλιο υπερψήφισε χθες (17/12) τον προϋπολογισμό του 2016, στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και το κονδύλι που έχει συμφωνηθεί για το γήπεδο της ΑΕΚ, ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Βέβαια, για να εκταμιευθεί το ποσό αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι εκκρεμότητες με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου. Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά μπορούν να ξεπεραστούν.
Πάντως αξίζει να γνωρίζετε επιπλέον: Χθες στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου αντέδρασαν οι σύμβουλοι που πρόσκεινται στο κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη. Εξέφρασαν πολλές ενστάσεις για το σύνολο του προϋπολογισμού συμπεριλαμβανομένου και του γηπέδου της Ένωσης...
Επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης, «κατήγγειλε» ότι δέχεται πίεση από τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην ΑΕΚ «κατηγορούμενος» ότι ορθώνει εμπόδια για να μην κατασκευαστεί το έργο.
Τέλος, σημειώστε ότι στο προγραμματισμένο συμβούλιο της Περιφέρειας για την επόμενη εβδομάδα, όπου αρχικά η ενημέρωση ήταν πως θα συζητηθεί εκεί το ζήτημα της ΜΠΕ για την «Αγιά Σοφιά», τελικά κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί καθώς την τελευταία στιγμή αποσύρθηκε το θέμα από τα ημερησίας διατάξεως...
Γιατί; Εξηγήσεις δεν υπάρχουν συγκεκριμένες. Μάλλον, όμως, όλα δείχνουν πως στο συμβούλιο της Περιφέρειας θέλουν να αποφύγουν αυτή τη συζήτηση... Τουλάχιστον από την πλευρά της διοίκησης.
πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου