Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Άρης Βασιλόπουλος στο φέισμπουκ: Αυτές οι εικόνες δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φτάσουν μέσα από κάποια τοπική εφημερίδα σε κάποιο σπίτι.

Αυτές οι εικόνες δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φτάσουν μέσα από κάποια τοπική εφημερίδα σε κάποιο σπίτι. Αντίθετα, όλα τα προβλήματα, υπαρκτά και φανταστικά γίνονται πρωτοσέλιδα. Όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν το γιατί... Ευτυχώς που οι συμπολίτες μας έχουν μάτια και βλέπουν την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλεται να αναβαθμίσουμε την πόλη μας και την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας κόντρα σε κάθε μικρότερο ή μεγαλύτερο συμφέρον.

Τα παρακάτω είναι μόνο κάποια από αυτά που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί μέσα στο 2015:


Αποκατάσταση χρόνιων προβλημάτων στο μουσείο της πόλης μας, ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων, ανάπλαση και αδειοδότηση 10 παιδικών χαρών, καινούριος εξοπλισμός στο δημοτικό γυμναστήριο Άτταλος, αποκατάσταση φθορών στις πλάκες και τα παγκάκια στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, φροντίδα και συντήρηση του άλσους, δενδροφυτεύσεις και αλλαγή γκαζόν στο πάρκο Μικρασιατών, ασφαλτόστρωση δρόμων στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, δρομολόγηση των δύο σχολείων (1ο Σπαθάρη και 3ο γυμνάσιο - λύκειο), δρομολόγηση του αντιπλημμυρικού έργου στην οδό Σκρα, συντήρηση και επισκευή των πνευματικών κέντρων του Δήμου, 



ανάπλαση 1 πλατείας (Νησίδα) και κατασκευή νέας στην οδό Μαιανδρου, ανακατασκευή γηπέδου Χαλκηδονικού, σύμβαση για την ηλεκτρομηχανολογική αναβάθμιση του δημοτικού γυμναστηρίου του Ιωνικού, σύμβαση για την αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Φουγάρο (Άτταλος), την αναβάθμιση του πρώην στρατιωτικού εργοστασίου στη Ν. Χαλκηδόνα.

λ

λλ.
λ
λ
λλ
λ
λ
λ
λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου