Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής στο 1ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης για το Σπίτι των Γυναικών

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής

Στο πλαίσιο του 1ου φεστιβάλ αλληλέγγυας οικονομικής ενίσχυσης, για να λειτουργήσει το «Σπίτι των Γυναικών», στην Αθήνα, διοργανώνεται Έκθεση Φωτογραφίας, σε ηλεκτρονική και πραγματική μορφή, με θέμα: «Η Γυναίκα στα Χρόνια της Κρίσης…».

https://www.facebook.com/events/155953168106113/163489974019099/ 

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός, Πέμπτη 28 Ιανουαρίου. (Ρήγα Παλαμήδου 2, Σταθμός Μετρό Μοναστηράκι, Πλατεία Ψυρρή, πίσω από την εκκλησία Αγ. Αναργύρων)


Οι ενδιαφερόμενες/οι για την ηλεκτρονική έκθεση, που θα προβληθεί στη διάρκεια του Φεστιβάλ, μέσω οθόνης, και διαδικτυακά, μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους και στα τέσσερα e-mails ταυτόχρονα: elenikapa1@gmail.com, sonia.mitralia@gmail.com, cultivatingthearts@gmail.com και elpanousi@gmail.com.

Format του πλαισίου όπου θα ενταχθούν οι φωτογραφίες: 1920 pixel πλάτος x 1080 pixel ύψος.
Κάτω αριστερά από την φωτό τοποθετείται το κείμενο (σύντομη γραπτή αναφορά για το περιεχόμενό της, τίτλος, ημερομηνία λήψης, χώρα/χώρος/περιοχή και το ονοματεπώνυμο της/του δημιουργού) και η φωτό τοποθετείται μέσα στο λευκό κάδρο, σε όποια αναλογία, σε σχέση με το πλαίσιο, θέλει η/ο φωτογράφος.
Για την ηλεκτρονική έκθεση δεν υπάρχει περιορισμός αριθμού φωτογραφιών.

Οι φωτογραφίες που θα σταλούν δε χρειάζεται απαραίτητα να έχουν τραβηχτεί στον ελλαδικό χώρο. Στόχος μας είναι να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα όσο γίνεται πιο μακριά, δίχως να μας περιορίζουν σύνορα και γεωπολιτικές καταστάσεις... Να μας ταξιδέψει το ίδιο το θέμα: «Γυναίκα στα Χρόνια της Κρίσης…», σ ' ολάκερο τον κόσμο... Να αφουγκραστούμε, όλες και όλοι μαζί, τη ζωή των γυναικών σε συνθήκες κρίσης, σε όλες τις γωνιές της γης...

Όσες/οι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και στην πραγματική έκθεση, που θα στηθεί στο φουαγιέ του Εμπρός, θα πρέπει να συμπληρώσουν και να στείλουν τη Φόρμα Συμμετοχής, που ακολουθεί.

Η μια φωτογραφία, που θα επιλέξει η/ο κάθε ενδιαφερόμενη/ος να στείλει, θα είναι σε κάδρο μεγέθους Α3, πλαστικοποιημένο, με ματ πλαστικοποίηση. Μέσα στο Α3 λευκό κάδρο τοποθετείται η φωτογραφία,σε όποια αναλογία, σε σχέση με το πλαίσιο, θέλει η/ο φωτογράφος. 


Κάτω αριστερά από την φωτό τοποθετείται το κείμενο (σύντομη γραπτή αναφορά για το περιεχόμενό της, τίτλος, ημερομηνία λήψης, χώρα/χώρος/περιοχή και το ονοματεπώνυμο της/του δημιουργού).

Η εκτυπωμένη φωτογραφία θα σταλεί, ταχυδρομικά, στη Σόνια Μητραλιά, Ιωάννου Χρυσοστόμου 46, Νέα Σμύρνη, Αθήνα, τ.κ. 17122. Τηλ. 210-9420681 ή 6932285118. Σε περίπτωση που κάποια/ος προτιμά να δώσει τη φωτογραφία της/του, ιδιοχείρως, ας επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την ίδια.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Dead Line παραλαβής της φωτογραφίας, 23 Ιανουαρίου 2016

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Ονοματεπώνυμο:
Ιδιότητα:
Email, fb, site:
Τηλέφωνο/α επικοινωνίας:
Σύντομη αναφορά στο περιεχόμενο της φωτογραφίας, ένας τίτλος, ημερομηνία λήψης, χώρα/χώρος/περιοχή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου