.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Η ΠΑΕ ΑΕΚ με μια απίστευτη ενέργεια δίνει τα πλήρη στοιχεία αυτών που προσέφυγαν στο ΣτΕ!!!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είναι πλέον υπεύθυνη για ότι τυχόν συμβεί σε όσους έχουν υπογράψει την προσφυγή στο ΣτΕ κατά του σχεδίου της "Αγιά Σοφιάς"! Με μια απίστευτη ενέργεια, έδωσε τα πλήρη στοιχεία τους στη δημοσιότητα, και τους στοχοποιεί με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό...


Όποιος είχε αμφιβολία για τις... αυθόρμητες επιθέσεις που είχαν δεχτεί οι κάτοικοι, προσπαθώντας να συζητήσουν για το νέο Ρυθμιστικό και τις συνέπειες του στην πόλη μας, σήμερα πια δε θα έχει καμιά!

Είναι καιρός ο Δήμος αλλά και οι φορείς, επιτέλους να μιλήσουν! Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν ψίθυροι, συζητήσεις, αλλά να μην υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις. Κάποιοι ήθελαν να στήσουν εδώ τις επιχειρήσεις τους και να μετατρέψουν την πόλη σε φέουδο... Η κυβέρνηση τους, που είναι και κυβέρνηση της τρόικας, τους το έκανε δώρο. Οι αλλαγές στην ποιότητα ζωής των πολιτών από το νέο Ρυθμιστικό, ξεκίνησαν με τα νέα αφεντικά να δείχνουν πόσο αδίστακτοι είναι στις μεθόδους τους!

Τώρα που η ΠΑΕ ΑΕΚ προχώρησε σε μια τέτοια κίνηση, ο λόγος τοπικά είναι στο Δήμο, τις παρατάξεις, τους φορείς, ο λόγος ευρύτερα είναι στην Περιφέρεια, στα κόμματα... 



Είμαστε όλοι στο πλευρό όσων άσκησαν τα νόμιμα δικαιώματα τους με τον τρόπο που αυτοί νόμιζαν, και οφείλουμε να τους υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις! Δεν πρόκειται για τη συμφωνία ή τη διαφωνία με το περιεχόμενο ή το χρόνο της προσφυγής. Πρόκειται για το αν στην πόλη αυτή έχουν ακόμη δικαίωμα οι πολίτες, να εκφράζουν διαφορετική άποψη από τα συμφέροντα μιας Ιδιωτικής Α.Ε. που έχει στόχο τα κέρδη!  



 Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek-live.gr


Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε το σχετικό έγγραφο της αίτησης, στο οποίο καταγράφονται τα ονόματα και οι διευθύνσεις των ανθρώπων που προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το γήπεδο της ΑΕΚ.
aitisi-1

Την αίτηση μπορείτε να τη διαβάσετε αναλυτικά εδώ

1 σχόλιο:

  1. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα2 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:12 μ.μ.

    Συνεχίζεται η αλητεία. Αναμενόμενο.
    "Όπου κοιτάζω να κοιτάζεις, όλη η Ελλάδα ατέλειωτη παράγκα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή