.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014

Συνεχίζονται οι λαικές συνελεύσεις στη Ν. Φιλαδέλφεια

aris basilopoulos_filadelfeia - xalkidona
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, η τέταρτη Λαϊκή Συνέλευση (δεύτερη στο διαμέρισμα της Φιλ/φειας) στο καφενείο του Τσάμη “Σκαλάκια”.
Ο δήμαρχος, κ. Βασιλόπουλος ,  ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου  όπως την δυσχερή οικονομική κατάσταση και τα χρέη του Δήμου, τις κατευθύνσεις και τις προτεραιότητες του νέου προϋπολογισμού, αλλά και τα τέλη που ψηφίστηκαν για το 2015, αναλύοντας τις μειώσεις και τις απαλλαγές για τα νοικοκυριά και τις ευπαθείς ομάδες. Παράλληλα, συζητήθηκαν τα αυξημένα προβλήματα της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Πρασίνου, τόσο λόγω έλλειψης προσωπικού, όσο και λόγω κακής συντήρησης των απορριμματοφόρων.

Οι δημότες ενημερώθηκαν εκτενώς για τις δυσμενείς επιπτώσεις που θα έχει το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας για την Πόλη μας, εφόσον εφαρμοστούν οι διατάξεις του, όπως η αλλαγή χρήσεων γης, η αλλαγή τόσο του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Άλσους όσο και του χαρακτήρα του.


Ενημερώθηκαν επίσης για την επικαιροποίηση της μελέτης για την προστασία του Άλσους και την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια.

Οι δημότες, στην εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, έθεσαν ερωτήματα στη Δημοτική Αρχή και ανέδειξαν κυρίως τοπικά προβλήματα.

Στη Συνέλευση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Δ.Σ κ. Γ.Πάνος, οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ε. Κουμαριανός, Καθαριότητας-Πρασίνου κ. Ν. Ανανιάδης, Οικονομικών κ. Μ. Λάλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χ. Ρόκου, η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φιλαδέλφειας κ. Δ. Αθανασίου, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι.

πηγή: newsta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου