.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014

Επιστολή αναγνώστη στο AEK LIVE: "...ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..."

"...ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ..."


Επιστολή αναγνώστη του AEK LIVE

ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΛΩΔΕΝΤΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ 50 ΧΡΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΥΔΕΣ ΤΙΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ 30.000 ΘΕΣΕΩΝ Ή 25.000 ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΡΚΕΡΤΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΛΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ. ΝΑ’ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου