.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση καταδίκης των χτεσινών υποκινούμενων επεισοδίων από τη Λαϊκή Συνέλευση



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Λαϊκή Συνέλευση Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας, καταδικάζει κατηγορηματικά την τραμπούκικη επίθεση μιας οικτρής μειοψηφίας περιφερόμενων οπαδών του επιχειρηματία Μελισσανίδη, στους δημότες και το  Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του τελευταίου, έπειτα από την πάσα που πήραν και με κάλυψη από υποτιθέμενους «νέους» δημοτικούς παράγοντες και όπως πάντα, με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων.

Το έργο το έχουμε δει κατ’ επανάληψη από το περασμένο καλοκαίρι. Η προσπάθεια τρομοκράτησης όσων έχουν διαφορετική άποψη για την πόλη και το άλσος από τα ιδιωτικά επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν ενσκήψει πάνω της σαν αρπακτικά,για ακόμα μία φορά θα πέσει στο κενό.

Σαν Λαϊκή Συνέλευση εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η υπεράσπιση της πόλης μας και του άλσους της, είναι υπόθεση όλων των κατοίκων της. Είναι υπόθεση όλου του λαού, των μαζικών φορέων και των συλλογικοτήτων της, των πολιτικών δυνάμεων και των δημοτικών κινήσεων.  Μόνο ένα μαζικό οργανωμένο κίνημα φορέων και κατοίκων που πρέπει άμεσα να δημιουργηθεί, μπορεί να εξασφαλίσει την ακεραιότητα του άλσους και την ελεύθερη ανεμπόδιστη δημοκρατική έκφραση και δράση του οποιουδήποτε. 

Η υπεράσπιση των δημοκρατικών και λαϊκών ελευθεριών στην πόλη, είναι στα χέρια όλων μας.Όλοι πρέπει να πάρουν θέση.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου