.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Οι ενέργειες του Δήμου σχετικά με τη Στρούγκα

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Αποτύπωμα του Δεκέμβρη του 2008, αποτύπωμα δημιουργικό και αστραφτερό υπήρξε στην Πόλη μας η Στρούγκα, με την πολύμορφη και χρήσιμη κοινωνικά εργασία της, που προέχον στοιχείο της είναι η υπεράσπιση της Πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας.

Αδιανόητα μου φαίνονται τα προβλεπόμενα από τη δημοτική αρχή στο τεχνικό της πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό της σε σχέση με την κατεδάφιση της Στρούγκας. Κινδυνεύει ο Δήμος ν” αποκτήσει τη δική του … «ΑΕΚ», μέσα στο κέντρο της Πόλης: να καταστρέψει δηλαδή μια εστία δημιουργικής εργασίας, χωρίς ν” αποκτήσει ένα μη χρειαζούμενο ΚΑΠΗ.


Ας πάρει πίσω ο Δήμος τα προβλεπόμενα στο τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό του. Οι πολιτικές διαφορές λύνονται με καθαρές εξηγήσεις. Ο κόσμος της Πόλης μας θα θεωρήσει αντιμετώπιση της Στρούγκας απ” τη μεριά της δημοτικής αρχής τα όσα αυτή βάζει σε κίνηση για να παρεμποδίσει την υπεράσπιση της Πόλης και του πνεύμονά της, του Δάσους μας. Έτσι θα εκτιμήσει ο κόσμος της Πόλης μας τις κινήσεις αυτές της δημοτικής αρχής.

Εάν η δημοτική αρχή θέλει ν” απαλλαγεί απ” αυτή την κατηγορία, ας αφαιρέσει από το τεχνικό πρόγραμμα και τον προϋπολογισμό τα σχετικά προβλεπόμενα. Άλλως…

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου