.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Με γλέντι αποχαιρέτισαν τα τμήματα παραδοσιακών χορών του Δήμου μας, το 2014 (φωτογραφίες)

Με ένα μεγάλο γλέντι την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στο χώρο του πρώην Στρατιωτικού Εργοστασίου στη Νέα Χαλκηδόνα, τα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών του Δήμου μας  με την καθοδήγηση των δασκάλων τους Θεοχάρη Κ. και Ζυγογιάννη αποχαιρέτησαν το 2014.


Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, μαθητές και μαθήτριες όλων των ηλικιών  πλημμύρισαν το χώρο και μοιράστηκαν τη χαρά της παρέας, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής "Επτάσημο" και τον Ηλία Γάκο στο τραγούδι. Ανάμεσά τους ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος ο οποίος στο χαιρετισμό του υπογράμμισε την ξεχωριστή σημασία της δουλειάς των χορευτικών τμημάτων και των δασκάλων και την αναγκαιότητα ενίσχυσής τους. Παραβρέθηκαν επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Χαρά Ρόκου, Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας κ. Βαγγέλης Κουμαριανός, Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Γιάννης Καλαμπόκης και δημοτικοί σύμβουλοι.
 
 
Το τραγούδι και ο χορός, ως διαχρονικά σύμβολα ταυτότητας, χτίζουν γέφυρες επικοινωνίας και διασώζουν αξίες που νοηματοδοτούν τη ζωής μας σε κρίσιμες εποχές.
 
Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται να δώσουμε τα χέρια και να φτιάξουμε μια αλυσίδα συντροφικότητας, υποστήριξης, χαράς και αλληλεγγύης.
 
Ο Δήμος στέκεται υλικά και ηθικά δίπλα σε όλους όσους αναδεικνύουν και δουλεύουν για τη διάσωση αυτών των αξιών, επιθυμώντας να αναδείξει και να διευρύνει τη δράση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου