.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Δυσαρέσκεια AEK για το γήπεδο

Μα γιατί δεν του δίνουν άδεια να... κυκλοφορήσει;
Από τις 6 Μάη έχει γίνει γνωστό πως η πλευρά Μελισσανίδη ζήτησε συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Π. Λαφαζάνη, κι ακόμη είναι στο περίμενε... Τώρα διαρρέει δυσαρέσκεια στην προσπάθεια της όχι τόσο να αποσπάσει άδεια χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όσο στο πλαίσιο της γνωστής ταχτικής της να υποδεικνύει άλλους ως υπεύθυνους για τις ανεπάρκειες της.

Με τον τρόπο αυτό και οι οπαδοί μένουν ετοιμοπόλεμοι και "ζεστοί" για να ασκούν πολιτικές πιέσεις όπου θέλει το αφεντικό, αλλά και στα γκισέ πώλησης των διαρκείας ξεκούραστα θα οδηγηθούν μόλις κυκλοφορήσουν.




Η αναδημοσίευση που κυκλοφορεί είναι από το gazzetta.gr


Δυσαρέσκεια επικρατεί στην ΑΕΚ για την αργοπορία του ΥΠΑΠΕΝ στο θέμα του γηπέδου παρότι έχει κατατεθεί η απόφαση του ΣτΕ.


Προβληματισμένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το γεγονός ότι δεν έτρεξε το θέμα της δημόσιας διαβούλευσης της περιβαλλοντικής μελέτης του γηπέδου προκειμένου να εκδοθεί η άδεια.

Η Ένωση κατέθεσε τις δύο αποφάσεις του ΣτΕ οι οποίες απορρίπτουν τις προσφυγές τόσο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας όσο και κάποιων κατοίκων της περιοχής, και ήλπιζε ότι θα ξεκινούσε άμεσα η δημόσια διαβούλευση για την περιβαλλοντική μελέτη.

Οι ημέρες πέρασαν και από το ΥΠΑΠΕΝ δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση ώστε να συμπληρωθεί ο φάκελος του γηπέδου και να εκδοθεί η οικδομική άδεια.

Στην ΑΕΚ εξακολουθεί να υπάρχει το αίτημα για ραντεβού με τον Υπουργό Παναγιώτη Λαφαζάνη και παρότι αναγνωρίζουν ότι αυτή την στιγμή υπάρχει και το θέμα της διαπραγμάτευσης θεωρούν ότι θα μπορούσε να είχε υπάρξει έστω και λίγο εξέλιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου