.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Σπύρος Καβακόπουλος: Εθελοντική εργασία για το δημοψήφισμα

Το κόστος των τελευταίων εκλογών ήταν εξήντα εκατομμύρια Ε περίπου.

Συναισθανόμενοι  την ανάγκη που έχουμε ακόμα και του τελευταίου ευρώ, μήπως θα πρέπει να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας εθελοντικά για την πραγματοποίηση του δημοψηφίσματος;

Προσωπικά είμαι στη διάθεση των δικαστικών αντιπροσώπων, να μου προτείνουν  να εργαστώ ως γραμματέας. Περιμένω στη διεύθυνση spiroskavako@gmail.com.

Περιμένω επίσης να γεμίσει το διαδίκτυο από παρόμοιες προτάσεις, σε λίγο σταματά τη λειτουργία του το Ακτινοθεραπευτικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Π. & Α. Κυριακού, γιατί φεύγει και ο τελευταίος εξειδικευμένος γιατρός. Τα παιδιά με καρκίνο, όπως και πολλά άλλα, δεν μπορούν να περιμένουν την οικονομική ανάπτυξη.



Θα πρέπει να γνωρίσω σ’ όλες - όλους ότι η πρόταση να εργαστούμε εθελοντικά στα εκλογικά τμήματα (δικαστικός αντιπρόσωπος και γραμματέας), έχει κάποια ανταπόκριση και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί : 1ον. Φίλη δικηγόρος παίρνει την ιδέα και θα την κινήσει μέσω του δικηγορικού συλλόγου. 2ον Μου έστειλαν μήνυμα ότι ενδιαφέρονται κι άλλοι τρεις να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους. 3ον Απομένει τώρα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να με - μας προτείνουν ως γραμματείς και όχι να προτείνουν φίλους τους που θα πληρωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου