.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Νέα ΦΙλαδέλφεια: Ενημέρωση από τη πορεία

από Κατειλημένο δημαρχείο Νέας Φιλαδέλφειας
 
Πραγματοποιηθηκε η πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια η οποία ειχε καλεστεί από τη συνέλευση του Κατειλημένου δημαρχείου Νέας Φιλαδέλφειας. Συμμετείχανε γύρω στα 200 άτομα. Η πορεία κινήθηκε κατά μήκος της Λ. Δεκελείας με αφετηρία στην Πλ. Ηρώών (Νέα Χαλκηδόνα) και κατέληξε στο κατειλημμένο δημαρχείο. Κατά τη διάρκεια της πορείας πετάχτηκαν τρικάκια, γράφτηκαν συνθήματα αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Ν. Ρωμανό και στους υπόλοιπους απεργούς πείνας.  Η πορεία είχε δυναμικό παλμό.


Τo κείμενο που μοιραζόταν:

 Από τις 10/11 ο αναρχικός Νίκος Ρωμανός έχει ξεκινήσει απεργία πείνας καθώς το κράτος αρνείται να του δώσει τις εκπαιδευτικές άδειες που δικαιούται βάζοντας ως ανάχωμα το σώμα του. Σήμερα 6 Δεκέμβρη η μέρα που δολοφονήθηκε ο Αλέξης Γρηγορόπουλος βρίσκεται ήδη στην 26η μερα και η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει. Παράλληλα ως ένδειξη αλληλεγγύης οι σύντροφοι και φίλοι του Γ. Μιχαηλίδης (17/11), Δ. Πολίτης και Α.Δ Μπουρζούκος (1/12) βρίσκονται επίσης σε απεργία πείνας.

            Το κράτος τα τελευταία χρόνια έχει εξαπολύσει ένα πόλεμο με σκοπό την αναδιάρθρωση του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μειώσεις μισθών, συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων, διάλυση του τομέα της υγείας και της παιδείας. Δεν αφήνει φυσικά απ’έξω όλους όσους αγωνίζονται ενάντια στην λεηλασία των ζωών μας, εντατικοποιώντας τη καταστολή δημιουργώντας συνθήκες φόβου.

Δείχνοντας έτσι το πραγματικό αυταρχικό του πρόσωπο. Μέσα σ’αυτά τα πλαίσια εντάσσονται και οι νέες συνθήκες κράτησης με τις φυλακές τύπου Γ οι οποίες προορίζονται κυρίως για πολιτικούς κρατούμενους που εναντιώνονται στο κράτος και τους μηχανισμούς του.

            Η εξουσία μας έχει πλέον αποδείξει ότι δεν έχει κανένα σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή. Εμείς από μεριάς μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας πλάι στον Νίκο Ρωμανό, στους Σύριους πρόσφυγες απεργούς πείνας καθώς και σε κάθε αντιστεκόμενο κομμάτι της κοινωνίας που αγωνίζεται για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την ελευθερία.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.

Πορεία στη Νέα Φιλαδέλφεια σήμερα 6 Δεκεμβρίου στις 6μμ, στην πλατεία Ηρώων (τέρμα Χαλκίδος - αρχή της Δεκελείας). Ραντεβού στους δρόμους της οργής.

                                                                        ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Στις 9μμ θα πραγματοποιηθεί συνέλευση στο χώρο του κατειλημμένου δημαρχείου.
Καλείται κόσμος να πλαισιώσει τη κατάληψη

πηγή:  athens.indymedia.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου