.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φ. – Ν.Χ.: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΟΡΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

Δεν ξέρουμε αν για κάποιους οι εργαζόμενοι είναι γατάκια  αλλά για εμάς οι εργαζόμενοι είναι αυτοί οι οποίοι παράγουν τον πλούτο σε αυτήν την  κοινωνία και οι μόνοι οι οποίοι πρέπει να τον καρπώνονται. Δεν ξέρουμε αν τα γατάκια έχουν γάλα αλλά σίγουρα οι φτωχοί και μεγάλη μερίδα των εργαζομένων και καταπιεσμένων δεν έχουν.

Στόχος δεν είναι να στερήσουμε το γάλα αυτών που ξεθάβουν και μαζεύουν τα σκουπίδια μας, αλλά να εξασφαλίσουμε την ανάγκη για γάλα και όχι μόνο, σε όλους,  και αυτό πρέπει να γίνει και μπορεί να γίνει ειδικά στις σημερινές συνθήκες με μια πολιτική που θα περιλαμβάνει έκτακτα μέτρα ανάγκης κατά του πλούτου και υπέρ των εργαζομένων και των φτωχών. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα επιμείνουμε με όλα τα μέσα, σταθερά προσανατολισμένοι στην υπεράσπιση και στη διεύρυνση των εργατικών δικαιωμάτων.

Όσον αφορά την επίθεση στον πρόεδρο του σωματείου και τις  αιχμές για τους σκοπούς της συνδικαλιστικής του δράσης έχουμε να δηλώσουμε ότι είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γιατί σε αντίθεση με αυτό που έχουμε γνωρίσει από μερίδα συνδικαλιστών ο Γιώργος Ορταντζόγλου πρωτοστατεί σε κάθε κίνημα και αγώνα υπεράσπισης των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Αποδεικνύοντας έτσι εδώ και χρόνια ότι παλεύει με όλες του τις δυνάμεις και με ανιδιοτέλεια για  την υπεράσπιση των συμφερόντων της εργατικής τάξης και την υπόθεση του σοσιαλισμού.
Και όπως λέει και ο λαός μας Σύντροφε Ορταντζόγλου καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Ν.Φ. – Ν.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου