.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τα νέα του Ιωνικού



·        ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ …ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ -ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ !
·        ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ –ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ( 4-5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ )

·       ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Β ΕΘΝΙΚΗ – ΕΣ Ν ΜΑΚΡΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ  0-3 σετ !Σαρωτικός ο Ιωνικός ΑΣ στην Νέα Μάκρη πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί της τοπικής ομάδας με 0-3 σετ και ισοφάρισε τα μεταξύ τους παιχνίδια σε 1-1.Ο Ιωνικός αναμφίβολα έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και είναι απόλυτα έτοιμος για τις δύο μεγάλες προκλήσεις της φετινής περιόδου ( άνοδο –Κύπελλο) Η ομάδα του Πάνου Ηλιόπουλου αισιοδοξεί για την άνοδο που είναι η επιβράβευση της μεγάλης τους προσπάθειας και της πολύ καλής τους αγωνιστικής παρουσίας .        
             
·       Επίσης το Βόλεϊ Ανδρών του Ιωνικού ΑΣ διεκδικεί και την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΣΠΑΑ μετά την πρόκριση του-στο φαιναλ φορ - μαζί με τις ομάδες  ΟΦ Γέρακα , Ζωγράφου και Φοίβο Μελισσίων .Τα ζευγάρια της κλήρωσης είναι  Ιωνικός -Φοίβος και Γέρακας –Ζωγράφου .Οι νικητές στον τελικό για την κατάκτηση του Κυπέλλου και οι ηττημένοι  στον μικρό τελικό για την 3η θέση .Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 4-5 Απριλίου με πιθανή έδρα τον Ιωνικό Ζαχαρίας Αλεξάνδρου !

·       ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ την 21η αγωνιστική.                             ( οι 4 πρώτοι του βαθμολογικού πίνακα προκρίθηκαν  στην τελική φάση για την άνοδο )1ος Ιωνικός ΑΣ 49,             2ος Α.Ο Πολιτείας 48, 3η ΑΕ ΑΓ.Παρασκευής 46,                    
4η Α.Ε Ν. Μάκρης 42, 5ος Α.Ο .Ν. Βύρωνος 35,………, 10η ΑΕ Γκράβας 22,11ος Ο.Φ Γέρακα 21, , 12ος Π.Α.Ο. Κουκακίου 2, ( οι δύο τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα υποβιβάζονται ) 

Ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου είναι  2/4/2015  με την  ΑΕ Αγ. Παρασκευής(εντός ) που έχει τεράστια βαθμολογική σημασία  για την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου , αλλά και για την ισοφάριση του 0-1 από τον 1ο γύρο υπέρ της Αγίας Παρασκευής .Να σημειωθεί ότι στην τελική φάση των τεσσάρων ομάδων θα συναντηθούν ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο .Θα περάσουν στον τελικό εκείνες οι ομάδες που θα κάνουν 3 νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κανονικής περιόδου .Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ανάδειξη του πρωταθλητή που θα πάρει  και το εισιτήριο της ανόδου! Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων την κανονική περίοδο δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας στην σειρά των αγώνων της τελικής φάσης.

·       Με ομάδα 6 κοριτσιών του τμήματος Ακροβατικής Γυμναστικής ,φορώντας ομοιόμορφα την φόρμα του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣ και  συνοδευόμενα από την προπονήτρια τους Κατερίνα Λινάρδου και την Μαρία Αποστολάκη εκπροσωπήθηκε ( πάντα παρών)  ο σύλλογος μας στην κατάθεση στεφάνου της 25ης Μαρτίου  στην Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως.

·         ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β ΦΑΣΗ Γ ΟΜΙΛΟΣ
·         ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΠΦ ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 0-3
·         ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ -0-3
·         ΑΣΠ ΚΤΗΣΙΦΩΝ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 2-3
·         Τελικός απολογισμός στην  Β Φάση των Κορασίδων με συμμετοχή                           10 ομάδων, 7 νίκες,2 ήττες ,16 βαθμοί.,23-13 σετ.

·         ΒΟΛΕΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
·         ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΣ ΑΙΟΛΟΣ ΦΥΛΗΣ 3-0
·         ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΕ ΑΘΗΝΑ ΜΑΓΚΟΥΦΑΝΑΣ 3-1
·         ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΜΑΖΟΝΕΣ 2-3
·         ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΣΦΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ <<Ο ΦΟΙΒΟΣ >>0-3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου