.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Επεισόδια και... δίωρη διακοπή στον τελικό κυπέλλου χάντμπολ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη
Διεκόπη οριστικά στο 17ο λεπτό και για δύο ώρες ο τελικός στο Κύπελλο χάντμπολ των ανδρών, ανάμεσα στην –τυπικά- γηπεδούχο ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ στο «PAOK Sports Arena», με το σκορ στο 7-8 για τον ΠΑΟΚ (το ματς άρχισε στις 15:00).

Αιτία η ανταλλαγή φωτοβολίδων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, με την είσοδο εκείνων της Ένωσης που μπήκαν στο γήπεδο με καθυστέρηση.



Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και οι παραινέσεις από τα μεγάφωνα για κόσμια συμπεριφορά δεν είχαν αποτέλεσμα, με συνέπεια οι ομάδες να φύγουν για τα αποδυτήρια.

Λίγη ώρα αργότερα από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

Οι αρχηγοί των ομάδων ζήτησαν να συνεχιστεί το ματς αφού πρώτα εκκενωθεί το γήπεδο, ωστόσο η αστυνομία δεν συναίνεσε υπό τον φόβο επεισοδίων έξω από αυτό.

Έπειτα από περίπου δύο ώρες και πολλές διαβουλεύσεις, η απόφαση άλλαξε και το μάτς ξανάρχισε αφού πρώτα το γήπεδο εκκενώθηκε από τους οπαδούς και των δύο ομάδων!

Αρχικά η αστυνομία ζήτησε από τους οπαδούς της ΑΕΚ να βγουν εκτός γηπέδου, μετά από αρκετή ώρα εκείνοι πήραν τον δρόμο για την έξοδο με εκείνους του ΠΑΟΚ να περιμένουν να ακούσουν τι θα γίνει.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ βγήκαν για ζέσταμα και ζήτησαν να αρχίσει ξανά το ματς με τους οπαδούς τους να παραμένουν στις εξέδρες, αφού όπως υποστήριζαν, οι οπαδοί της ΑΕΚ ήταν αυτοί που άρχισαν τα επεισόδια.

Οι πλευρά της Ένωσης όπως ήταν λογικό δεν δέχθηκε να βγει για ζέσταμα αν δεν αποχωρήσουν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κάτι που έγινε με μεγάλη καθυστέρηση...

Έτσι ο τελικός θα συνεχιστεί μετά από το... διάλειμμα για ξύλο διάρκειας 2 ωρών.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου