.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

«ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ»: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣτΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ (ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ;)

Η δημοσίευση των αποφάσεων του ΣτΕ.

Δημοσιεύτηκαν την Παρασκευή οι ευνοϊκές για το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. αποφάσεις του ΣτΕ (2153 &2154). Η ανακοίνωση τους οδήγησε την πλειοψηφία των συντακτών της ομάδας σε ντελίριο ενθουσιασμού. Ακόμη και βίντεο με την αντίδραση του Χίτλερ αναρτήθηκε στο www.sdna.gr. Βέβαια οι περισσότεροι απ’ αυτούς έχουν χαρακτηριστεί μεταξύ άλλων και ως «γιουσουφάκια», αλλά αυτό δεν φαίνεται να έχει και μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμή της χαράς. 

Εν αναμονή της ανάγνωσης του κειμένου των αποφάσεων (γιατί δεν μας καλύπτουν οι διαρροές και το ρεπορτάζ) τις οποίες και θ’ αναρτήσουμε όταν και απ’ όπου τις βρούμε, το μόνο που έχει νόημα να πούμε είναι ότι αυτή η εξέλιξη ήταν πάρα πολύ θετική κυρίως γιατί η δημοσίευση των αποφάσεων πρόλαβε τις καλοκαιρινές διακοπές των δικαστηρίων. Μπράβο στον Μελισσανίδη. Από ‘δώ και πέρα ξεκινά το τρέξιμο για τις απαραίτητες άδειες. Ελπίζουμε μόνο να μην τον τρενάρει πολύ ο Λαφαζάνης, καθώς και η Α.Ε.Κ. να σταθεί τυχερή και να μην πέσει πάνω σε κυβερνητική μεταβολή την στιγμή της υπογραφής (αν και μπορεί να ήταν για καλύτερο αν αυτό συνέβαινε).

Υ.Γ.1. Αυτό το οποίο θα πρέπει όλοι οι ΑΕΚτζήδες να ευχόμαστε (αν και κάποιοι σκόπιμα μας διαχωρίζουν σε «καλούς» και «κακούς» για να είναι ευκολότερο να σπεκουλάρουν) είναι να έχουμε τελειώσει οριστικά με τις δικαστικές διαμάχες.

Υ.Γ.2. Καλό θα ήταν οι ρεπόρτερ της Α.Ε.Κ. ν’ αποφεύγουν να δίνουν εκτιμήσεις για το χρονοδιάγραμμα του έργου. Όπως θυμόμαστε δεν είναι και το καλύτερο τους σημείο, αν και τελευταία είχαν βελτιωθεί κάπως.        

Η αποκάλυψη της Άδειας Δόμησης.

Η ιστοσελίδα www.eksegersi.gr μας έκανε τη χάρη και δημοσίευσε την τρισέλιδη αίτηση Άδειας Δόμησης που είχε υποβάλλει πέρισυ τον Αύγουστο στην ΔΑΟΚΑ η «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.» (βλέπε εδώ). Θυμόμαστε όλοι μας (και όσοι δεν θυμάστε μπορείτε ν’ ανατρέξετε στα κείμενα μας στην ενότητα «Κατηγοριοποίηση» και την υποενότητα «Εκμετάλλευση Γηπέδων («Δικέφαλος 1924 Α.Ε.») πόσα είχαν γραφτεί από τους «εξεγερμένους» για την αίτηση αυτή χωρίς να την έχουμε δεί εμείς οι υπόλοιποι. Γιατί ήταν σίγουρο πως έχουν βρεί ένα «βαθύ λαρύγγι» μέσα στο Υ.ΠΕ.Κ.Α. που τους δίνει ότι πηγαίνει εκεί.

Εμείς από την πλευρά μας επειδή πιστεύουμε ότι η «Αλήθεια (και όχι η Εργασία) Απελευθερώνει» τους ευχαριστούμε για την δημοσίευση όλης της αίτησης. Το μόνο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε είναι γιατί δεν περίμεναν τουλάχιστον την επέτειο της (13/8/2015) και την έβγαλαν τώρα. Επίσης καλό θα ήταν να μας εξηγήσουν γιατί δεν την έβγαζαν τόσο καιρό, αφού και στου βοδιού το κέρατο να την είχαν βάλει θα την έβρισκαν.

Κλείνοντας εκτός από τις ευχαριστίες μας για την δημοσίευση υπενθυμίζουμε το πάγιο αίτημα μας, αυτό της δημοσίευσης του αρχικού παραχωρητηρίου του 1934 και αν θα ήταν δυνατό μ’ όλα τα συνοδευτικά του έγγραφα. Εκτός αν δεν θέλουν, οπότε ας μας το πούν.

8 Ιούνη 2015
παρατηρητήριο.

πηγή: aek-watch.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου