.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

«Αναγνωστέα Εγγραφα» στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Ξεπροβάλλει ανάγλυφα ο εγκληματικός χαρακτήρας της συμμορίας

Η ακροαματική διαδικασία στη δίκη των νεοναζιστών της ΧΑ συνεχίζεται με τα Αναγνωστέα Εγγραφα, που δεν είναι μόνο έγγραφα με την τυπική σημασία της λέξης, αλλά και ηχητικά και οπτικά ντοκουμέντα. Στη φάση αυτή, μέσα από τα Αναγνωστέα Εγγραφα, αναδεικνύεται ανάγλυφα ο εγκληματικός χαρακτήρας αυτής της νεοναζιστικής οργάνωσης, με τη στρατιωτική και αυστηρά ιεραρχική συγκρότηση, στο πλαίσιο της οποίας τα πάντα αποφασίζονται από τον φίρερ Νικόλαο Μιχαλολιάκο.

Τις τελευταίες μέρες, ολοκληρώθηκε η ανάγνωση του Αναγνωστέου 276, το οποίο μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει συνομιλίες στελεχών του ναζιστικού μορφώματος. Ειδικά μ’ αυτό το Αναγνωστέο είναι καταλυτικό το χτύπημα στους νεοναζιστές και δεν αφήνεται το παραμικρό περιθώριο στους δικαστές για τη λήψη απαλλακτικών αποφάσεων για τον φίρερ, τους βουλευτές που εκλέχτηκαν τον Ιούνη του 2012 ή για κάποια από τα στελέχη της. Σ’ αυτό το ρεπορτάζ θα ασχοληθούμε με τον εγκληματικό χαρακτήρα της ΧΑ, όπως καταδεικνύεται αποκλειστικά από τα Αναγνωστέα Εγγραφα της δικογραφίας.


Ο δολοφόνος του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα, Γ. Ρουπακιάς, ήταν στέλεχος της ΧΑ. Η ηγεσία της τον παρουσίασε σαν απλό οπαδό του ναζιστικού μορφώματος, που ενήργησε δήθεν προσωπικά και παρακινούμενος από γηπεδικές διαφορές. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. Ο Γ. Ρουπακιάς και ο Γ. Πατέλης δηλώθηκαν  στη ΔΟΥ ως υπεύθυνοι της ΤΟ της Νίκαιας, που ήταν η πιο σκληρή νεοναζιστική τοπική οργάνωση. Οργάνωση-πρότυπο για όλες τις ΤΟ της ΧΑ, για την οποία καμάρωναν ο φίρερ, οι βουλευτές και όλα της στελέχη της ΧΑ. Αυτό επιβεβαιώνεται από το Αναγνωστέο Εγγραφο 249. Ετσι καταρρίφθηκε ο χρυσαυγίτικος μύθος ότι ο Ρουπακιάς ήταν απλός οπαδός.

Εδρασε ο Ρουπακιάς ορμώμενος από γηπεδικές διαφορές;

Αυτόν τον ισχυρισμό τον διαψεύδει το στέλεχος της ΧΑ Ν. Αποστόλου, απαντώντας σε συνομιλητή του στις 18 Σεπτέμβρη του 2013. Η συγκεκριμένη τηλεφωνική συνομιλία του Αποστόλου άρχισε στις 17:02:00 και διήρκησε 4’:33“. Η συνομιλία αυτή καταγράφηκε στο έγγραφο με κωδικό 14392, στο οποίο αναφέρονται οι αριθμοί και των δύο τηλεφώνων:

Συνομιλητής: Ποιος είναι, αφού λένε ότι το θέμα ξεκίνησε από γηπεδικά;

Ν. Αποστόλου: Μαλάκα, πρόφαση είναι αυτό. Ολυμπιακός ο ένας, Ολυμπιακός και ο άλλος. Και ο πατέρας της μικρής (σ.σ. εννοεί την κόρη του Ρουπακιά) ήταν Ολυμπιακός και αυτός ο πούστης ήταν Ολυμπιακός».

Αυτό ο Αποστόλου το επανέλαβε και σε άλλους χρυσαυγίτες συνομιλητές του. Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών ζήτησαν να διαβαστούν μερικοί (όχι όλοι) κωδικοί των συνδιαλέξεων του Αποστόλου. Δεν συμπεριέλαβαν, όμως, αυτόν τον κωδικό και περιορίστηκαν να αναφέρουν -με απολογητικό ύφος- ότι οι ισχυρισμοί του Αποστόλου είναι αναληθείς! Οπως θα δούμε στη συνέχεια, αν ήταν πράγματι για γηπεδικούς λόγους η δολοφονία του Π. Φύσσα από τον Ρουπακιά, δε θα «τρελλαίνονταν» στα τηλέφωνα με τον δολοφόνο Ρουπακιά και τη γυναίκα του ο Πατέλης και ο Λαγός, επί μισή μέρα, από τις 00:09’ της 18ης Σεπτέμβρη μέχρι τις 12:37 της ίδιας ημέρας. Αυτές οι συνομιλίες κράτησαν δεκάδες λεπτά και προφανώς επεδίωκαν να επιβάλουν στον Ρουπακιά να πάρει τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα πάνω του και να μη μπλέξει τη ΧΑ.

Εδρασε ο Ρουπακιάς προσωπικά;

Ο Ν. Αποστόλου απαντά αρνητικά και σ’ αυτό το ερώτημα. Παραθέτουμε ένα μεγάλο απόσπασμα από συνομιλία του στις 20 Σεπτέμβρη του 2013, η οποία άρχισε στις 17:26:21 και διήρκησε 10’:36’’:

Συνομιλητής: Ε, τον μαλάκα (σ.σ. εννοεί τον Ρουπακιά).

Ν. Αποστόλου: Καλά τον έκανε. Μπράβο του. Τον ψάχναμε τόσο καιρό.

Συνομιλητής: Εχουν καταγράψει στο κινητό τη δολοφονία.

Ν. Αποστόλου: Ποιοι τον έχουν καταγράψει;

Συνομιλητής: Αυτόπτες μάρτυρες.



Ν. Αποστόλου: Κατεβήκαμε μετά με το Δεβελέκο και τον Μάκη (σ.σ. εννοεί τον Μπαρέκα, υπεύθυνο της ΤΟ Πειραιά) και τον ψάχναμε στο Περιβολάκι της Νίκαιας.



Συνομιλητής:  Λέει ο … (σ.σ. εννοεί προστατευόμενο μάρτυρα) ότι ενημέρωσαν το μεγαλοστέλεχος της Νίκαιας (σ.σ. προφανώς εννοεί τον Γ. Πατέλη). Αυτός  πήρε βουλευτή (σ.σ. εννοεί τον Λαγό) και αυτός τον Μιχαλολιάκο και αυτός πήγε και τον σκότωσε.

Ν. Αποστόλου: Ναι μωρέ, αυτό, εντάξει  είναι η ιεραρχία. Για να κάνεις κάτι παίρνεις τον Γιάννη (σ.σ. Λαγό), το λέει στον μεγάλο και θα δώσει το ΟΚ ο μεγάλος» (σ.σ., ο φίρερ Μιχαλολιάκος).

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των νεοναζιστών, στο έγγραφο που κατέθεσαν στο δικαστήριο, δεν έθεσαν κανένα ζήτημα γι’ αυτή την τοποθέτηση του Αποστόλου. Η στάση τους είναι απολογητική. Δεν μπορεί να σε ξεσκεπάζει ένα στέλεχός σου κι εσύ να λες μόνο ότι είναι αναληθείς οι ισχυρισμοί του. Κι όχι μόνο να μην παίρνεις μέτρα εναντίον του, αλλά να οργανώνει ο φίρερ στα κεντρικά γραφεία του νεοναζιστικού μορφώματος αγώνες πολεμικών τεχνών, στους οποίους ο Αποστόλου παίζει δραστήριο ρόλο (οι αγώνες αυτοί έγιναν στις 16 Δεκέμβρη του 2017, δηλαδή σε περίοδο που ήταν γνωστές στους χρυσαυγίτες οι συνομιλίες του Αποστόλου που είχαν μπει στη δικογραφία).

Το ότι η δολοφονία του Π. Φύσσα, με εκτελεστή τον Γ. Ρουπακιά, είχε σχεδιαστεί επιβεβαιώνεται και από αυτό που ανέφερε ο Αποστόλου σε συνομιλητή του, στις 18 Σεπτέμβρη του 2013 (κωδικός συνομιλίας 14391). «Πέσαν οι δικοί μας με 20 μαχαίρια και τέτοια», έλεγε. Ολοι οι χρυσαυγίτες του τάγματος εφόδου ήταν οπλισμένοι, αλλά είχαν εντολή να μη βγάλει κανένας μαχαίρι και να χτυπήσει τον Παύλο Φύσσα, όταν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Περίμεναν να έρθει ο Ρουπακιάς, που κατέβηκε από το αυτοκίνητο, μαχαίρωσε τον Φύσσα και πήγε να φύγει. Οι νεοναζιστές, έχοντας κατά νου την ασυλία που έχαιραν από τους αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς, πίστευαν ότι ο Ρουπακιάς θα μπορέσει να διαφύγει ανενόχλητος, γιατί οι αστυνομικοί θα κάνουν τα στραβά μάτια.

Η σύλληψη του Ρουπακιά ενόχλησε πολύ τους χρυσαυγίτες που στις συνομιλίες τους άρχισαν να βρίζουν τη «μπατσίνα» που τον συνέλαβε. Αναφερόμαστε σε συνομιλία του Σ. Δεβελέκου (κάποια περίοδο υπήρξε σωματοφύλακας και οδηγός του φίρερ Μιχαλολιάκου), που έγινε στις 24 Σεπτέμβρη του 2013, ώρα 18:21:54 και διήρκησε 11’:12’’. Η συνομιλία του Δεβελέκου υπάρχει στο Αναγνωστέο 276 με κωδικό 9439:

Σ. Δεβελέκος: Και αυτή η πουτάνα με έχει τρελάνει, αυτή η πουτάνα η Μπενέκου που συνέλαβε τον Ρουπακιά. Μωρή καριόλα, μεθαύριο θα σου ρίχνουν σφαίρες οι αναρχικοί και θα έρχεσαι στη ΧΑ να κλαίγεσαι.

Συνομιλητής: Αυτή κι αν δεν καταλαβαίνω (επαναλαμβάνει τη φράση δύο φορές).

Στον χρυσαυγίτη φαίνεται ακατανόητη η σύλληψη του Ρουπακιά, γι’ αυτό επαναλαμβάνει την ίδια φράση. Το ίδιο περίμενε και ο Ρουπακιάς, γι’ αυτό και μέσα στο περιπολικό που τον προσήγαγε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατσινίου είπε στους αστυνομικούς «είμαι δικός σας». Οι δύο αστυνομικοί στην αρχή ξαφνιάστηκαν με τη δήλωση του Ρουπακιά. Νόμισαν ότι είναι αστυνομικός. Τότε αυτός τους είπε ότι είναι χρυσαυγίτης!

Θυμίζουμε, ότι αυτούς τους δύο αστυνομικούς τους είχε εξαφανίσει η ηγεσία της Αστυνομίας. Ενώ ήταν αυτοί που οδήγησαν τον Ρουπακιά στο ΑΤ Κερατσινίου και ενημέρωσαν την αξιωματικό υπηρεσίας ότι αυτός μαχαίρωσε άνθρωπο, παραδίδοντάς της και το φονικό μαχαίρι, κλήθηκαν να καταθέσουν μήνες μετά (τέλη Απρίλη και αρχές Μάη του 2014)! Η δε αξιωματικός υπηρεσίας, όχι μόνο δεν προχώρησε στις απαραίτητες νομικές ενέργειες που προβλέπονται γι’ αυτές τις περιπτώσεις, αλλά δεν κατέγραψε καν το συμβάν στα βιβλία συμβάντων του Τμήματος! Το πιο εξωφρενικό: η αστυνομικός αυτή δεν κλήθηκε με τον κατάλογο των μαρτύρων του κατηγορητηρίου να καταθέσει. Θυμίζουμε, ακόμα, ότι οι άκρως απαραίτητες άμεσες ανακριτικές πράξεις (έκθεση σύλληψης του Ρουπακιά, έκθεση κατάσχεσης του κινητού του και έκθεση παράδοσης του δολοφονικού μαχαιριού) έγιναν το πρωϊ της 18ης Σεπτέμβρη του 2013!

Η αξιωματικός υπηρεσίας και ο διοικητής του ΑΤ Κερατσινίου άφησαν στον Ρουπακιά το κινητό του μέχρι της 10:40 το πρωί. Ετσι, του έδωσαν τη δυνατότητα να επικοινωνεί συνέχεια με τον Γ. Πατέλη, με τη γυναίκα του και με αρκετούς από τους συγκατηγορούμενούς του για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο χρόνος παράδοσης του κινητού τηλεφώνου του Ρουπακιά καταγράφηκε στο Αναγνωστέο 8.

Οι κινήσεις αυτές του αστυνομικού μηχανισμού υποδηλώνουν ότι είχε υπάρξει σκέψη και σχεδιασμός να αφήσουν ελεύθερο τον Ρουπακιά. Τα σχέδια τούς τα χάλασαν οι αυτόπτες μάρτυρες που είχαν αναγνωρίσει τον Ρουπακιά. Ετσι, αναγκάστηκαν να κάνουν την έκθεση σύλληψης του Ρουπακιά και τις εκθέσεις κατάσχεσης του κινητού τηλεφώνου και του μαχαιριού, τις πρωϊνές ώρες της 18ης Σεπτέμβρη.

Ο Ι. Αγγος ειδοποίησε στην αρχή τους Λ.Τσαλίκη και Αν. Μιχάλαρο και στη συνέχεια τον Ι. Καζαντόγλου. Αυτός ειδοποίησε ιεραρχικά  τον Γ. Πατέλη και αυτός –πάντα στο πλαίσιο της ιεραρχίας, όπως την περιέγραψε και ο Ν. Αποστόλου- ειδοποίησε τον Λαγό. Από εκεί και πέρα αρχίζει η κινητοποίηση του τάγματος εφόδου της Νίκαιας από τον Πατέλη.

Οι συνομιλίες του Πατέλη με τον Ρουπακιά και τη σύζυγό του Μαργαρίτα Μικελάτου ήταν συνεχείς. Διήρκεσαν 750’’ και γι’ αυτές ο Πατέλης χρησιμοποίησε δύο δικά του κινητά και ένα σταθερό. Συνεχείς συνομιλίες είχε ο Πατέλης και με τον Λαγό, μέχρι τις 12:37 της 18ης Σεπτέμβρη του 2013. Αυτές διήρκεσαν 945’’. Ο Πατέλης χρησιμοποίησε τα δύο κινητά και το σταθερό του, ο δε Λαγός το δικό του κινητό. Ο Λαγός με το κινητό του συνομίλησε 1042’’ με άλλα ηγετικά στελέχη της ΧΑ, που δε γνωρίζουμε ποια ακριβώς ήταν.*

Δεν αποκλείεται στις συνομιλίες αυτές να πήρε άμεσα μέρος και ο φίρερ, όπως έγινε στην περίπτωση συνομιλίας Δεβελέκου–Λαγού στις 18 Σεπτέμβρη του 2013 και ώρα 14:57:10. Η συνομιλία αυτή κράτησε 00:58’’ και εκτός από τον Λαγό πήραν άμεσα μέρος ο Κασιδιάρης και ο φίρερ Μιχαλολιάκος. Η συνομιλία καταγράφηκε με τον κωδικό 8894 των συνομιλιών του Σ. Δεβελέκου με τον Λαγό και άλλα στελέχη της ΧΑ. Παραθέτουμε την απομαγνητοφώνηση:

Δεβελέκος: Ναι!

(Κασιδιάρης: …διαρροές…)

Λαγός: Αμα σε πάνε πάνω για καμιά αναγνώριση αυτουνού του μαλάκα…

Δεβελέκος: Ναι.

Λαγός: Δεν τον ξέρεις, δεν τον έχεις δει, εντάξει;

(Κασιδιάρης: Να μην πάει, ρε Γιάννη!)

Δεβελέκος: Εντάξει, εντάξει.

Λαγός: Κάτσε να σου πω κάτι. Εδώ λένε, δεν… εδώ λένε οι υπόλοιποι να μην πας. Μην πας…

(Μιχαλολιάκος: Τι λες τώρα; Είναι ύποπτο.)

Λαγός: Κι εγώ αυτό λέω! Εγώ γι’ αυτό το σκεπτικό είπα να πάει.

(Κασιδιάρης: Αν τον ρωτήσουν…)

Λαγός: Ασ’ το, άσ’ το, Σωτήρη πήγαινε κανονικά, όπως είπαμε…

(Κασιδιάρης: … είναι στα κεντρικά, δεν είναι στη Νίκαια.)

Λαγός: Απλά να ξέρεις ότι δεν τον ξέρεις, τίποτα, εντάξει;…

(Κασιδιάρης: Δεν έχει σχέση με τη Νίκαια…)

Λαγός: Δεν τον γνωρίζεις αυτόν, αν σε ρωτήσουν…

(Κασιδιάρης: Δεν έχει σχέση με τη Νίκαια…)

Λαγός: …και εσύ ασχολείσαι με… με άλλα πράγματα, ασχολείσαι με τα κεντρικά μας, με το Μέτωπο Νεολαίας, δεν ασχολείσαι ξέρω γω με τη Νίκαια και μ’ αυτά, ενταξει;

Δεβελέκος: Εντάξει, δεν τον ξέρω λοιπόν. Να πάω.

Λαγός: Δεν τον ξέρεις, δεν τον ξέρεις, δεν τον ξέρεις, ναι.

Δεβελέκος: Ναι, έλα γειά.

Το πρώτο που διαπιστώνουμε είναι ότι Πατέλης, Λαγός, Κασιδιάρης και φίρερ έχουν πάθει κρίση πανικού μετά από την αναπάντεχη γι’ αυτούς σύλληψη του Ρουπακιά. Είχαν βολευτεί με το ακαταδίωκτο από τους αστυνομικούς και δικαστικούς μηχανισμούς στην απροκάλυπτη δολοφονική τους δράση και ξαφνικά τους προέκυψε σύλληψη του στελέχους που είχε εντολή να σκοτώσει τον Παύλο Φύσσα, τον οποίο είχαν στοχοποιήσει και έψαχναν. Δεν περίμεναν ότι οι αστυνομικοί των ομάδων ΔΙΑΣ, που παρακολουθούσαν το περιστατικό που προηγήθηκε της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα χωρίς να παρεμβαίνουν, θα προχωρούσαν στη σύλληψη του Ρουπακιά. Ετσι εξηγείται και η έκρηξη του Δεβελέκου κατά της «μπατσίνας» που συνέλαβε τον Ρουπακιά.

Επιβεβαιώνεται ότι η δολοφονία του Παύλου Φύσσα δεν ήταν προσωπική ενέργεια του Ρουπακιά, αλλά μια δολοφονία που σχεδιάστηκε σε κεντρικό επίπεδο. Τον πρώτο λόγο σ’ αυτόν τον σχεδιασμό τον είχε ο Ν. Μιχαλολιάκος. Τι νόημα θα είχε η μεγάλη κινητοποίηση των χρυσαυγιτών, και μάλιστα σε κεντρικό επίπεδο, αν επρόκειτο για μια προσωπική υπόθεση με γηπεδικά κίνητρα;
 

Με τις πλάτες των μηχανισμών


Η στήριξη των αστυνομικών και δικαστικών μηχανισμών στους νεοναζιστές της ΧΑ επιβεβαιώνεται, πρώτον, από τη μεγάλη χρονική καθυστέρηση που υπήρξε στις εκθέσεις σύλληψης του Ρουπακιά και κατάσχεσης του δολοφονικού μαχαιριού και του κινητού του νεοναζιστή δολοφόνου. Είναι προκλητικό -πώς να το κάνουμε;- να αφήνεις σε έναν κατηγορούμενο, που πριν από λίγη ώρα έχει δολοφονήσει εν ψυχρώ έναν άνθρωπο, το κινητό του για να επικοινωνεί με τους συγκατηγορούμενούς του, τους δικηγόρους του, τους υποστηρικτές του, προκειμένου να συγκαλύψει τη δολοφονία. (Ο Ρουπακιάς δεν είναι η μοναδική τέτοια περίπτωση. Σ’ αυτό θα επανέλθουμε).

Επιβεβαιώνεται, δεύτερον, από το γεγονός ότι άφησαν πολύ χρόνο στη ΧΑ να αφαιρέσει από τα γραφεία όλων των Τοπικών της Οργανώσεων τον οπλισμό διαφόρων τύπων που είχε στην κατοχή της. Επίσης, ο αστυνομικός μηχανισμός έκανε έρευνα στα σπίτια των χρυσαυγιτών με μεγάλη καθυστέρηση. Αυτό δεν έγινε ούτε από άγνοια ούτε από αμέλεια. Εγινε απολύτως συνειδητά, για να τους δώσει το χρόνο να ξεφορτωθούν ενοχοποιητικά στοιχεία και να εμφανίζονται σαν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Καλά θα κάνουν οι χρυσαυγίτες κατηγορούμενοι και οι συνήγοροι υπεράσπισής τους να σταματήσουν να ισχυρίζονται ότι δεν είχαν στην κατοχή τους όπλα. Υπάρχουν στοιχεία, καταγεγραμμένα στο Αναγνωστέο 276, που αποδεικνύουν ότι οι χρυσαυγίτες εξαφάνισαν όλα τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους. Ο Λαγός, σε συνομιλία του με τον Δεβελέκο στις 19 Σεπτέμβρη του 2013, που καταγράφηκε με τον κωδικό 8998, παραδέχτηκε ότι τους είχε ειδοποιήσει από τις 6 το πρωί της 18ης Σεπτέμβρη «να πάρουν όλα τα πράγματα». Ο Αποστόλου, σε συνομιλία που είχε στις 18 Σεπτέμβρη του 2013 (κωδικός 14399), αποκάλυψε ότι οι χρυσαυγίτες όλο το βράδυ της 18ης Σεπτέμβρη του 2013 είχαν διανυκτερεύσει στα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων. Προφανώς δε διανυκτέρευσαν για να φυλάνε τα γραφεία των Τοπικών Οργανώσεων. Φρόντισαν να καθαρίσουν τα γραφεία από τα όπλα και άλλα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μεγάλη βοήθεια πρόσφερε ο αστυνομικός μηχανισμός στους  χρυσαυγίτες με τη διαρροή εγγράφων της δικογραφίας από τις πρώτες ακόμη ημέρες μετά τη δολοφονία του Π. Φύσσα (που απαγορεύεται ρητά). Στο Εγγραφο 28, που καταγράφει τις συνομιλίες του Λαγού με τον Πατέλη και περιλαμβάνεται στο Αναγνωστέο 276, καταγράφεται διάλογος του Λαγού με τον Πατέλη, στον οποίο ο Λαγός παραδέχεται ότι από τις 19 Σεπτέμβρη είχαν στην κατοχή τους τη δικογραφία, που μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή περιλάμβανε μαρτυρικές καταθέσεις φίλων του Φύσσα  και μερικών αστυνομικών των ομάδων ΔΙΑΣ. Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από αυτή τη συνομιλία:

Λαγός: Γιώργο μπορείς να μιλήσεις;

Πατέλης:  Πες μου.

Λαγός: Εδώ υπάρχει δικογραφία  και υπάρχουν μαρτυρίες  των Διάδων.

Παραβιάζοντας ωμά τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, ο αστυνομικός μηχανισμός κρατούσε τους χρυσαυγίτες απολύτως ενήμερους για την πορεία της δικογραφίας, ώστε να μπορούν να προετοιμάζουν τις δικές τους νομικές ενέργειες.

Το Αναγνωστέο 276 ήρθε να επιβεβαιώσει όλα όσα αποκαλύφθηκαν το προηγούμενο διάστημα για τη δράση των νεοναζιστών της ΧΑ και τον εγκληματικό χαρακτήρα της συμμορίας. Υπάρχουν και άλλα αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία. Εννοείται ότι θα επανέλθουμε.


Γεράσιμος Λιόντος

KONTΡΑ: ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21 ΑΠΡΙΛΗ

* Εκ παραδρομής γράφτηκε ότι οι συνομιλίες διάρκειας 1042” έγιναν από το κινητό του Λαγού. Το σωστό είναι ότι έγιναν από ένα σταθερό τηλέφωνα στα κεντρικά γραφεία της ΧΑ στη Μεσογείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου