.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 14 Απριλίου 2018

O δήμαρχος καταγγέλλει συνεχιζόμενη επιχείρηση συκοφάντησης της δημοτικής αρχής και σπίλωσης του προσώπου του






Με δελτίο τύπου ο δήμος διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα που όπως λέει αναφέρει πως συνεπώνυμος με το δήμαρχο εργαζόμενος, σε πρόγραμμα για τους μετανάστες, έχει οποιαδήποτε συγγένεια ή σχέση μαζί του.

Αν και δεν έχουμε υπόψη μας το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται η δήλωση του δήμαρχου, ούτε αν μετά τη κατηγορηματική διάψευση τα μάζεψε άρον - άρον... υποθέτουμε πως θα πρόκειται για εξειδικευμένο σε προσωπικές επιθέσεις και "αφηνιασμένο", ντόπιο Τριανταφυλλόπουλο...

 

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του δήμου:




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διάψευση συκοφαντικού δημοσιεύματος

Σχετικά με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και αναφέρεται σε «συγγενή» του δημάρχου Άρη Βασιλόπουλου, ο οποίος εργάζεται στο πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ που υλοποιεί η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, ο Δήμαρχος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα έχει το εν λόγω δημοσίευμα. Τον συγκεκριμένο εργαζόμενο δεν τον γνωρίζω ούτε κατ’ όψη. Η επιχείρηση συκοφάντησης της δημοτικής αρχής και σπίλωσης του προσώπου μου συνεχίζεται. Οι συκοφάντες θα παραδοθούν στη χλεύη του λαού της πόλης μας και θα λογοδοτήσουν πλέον στη δικαιοσύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου