.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Έφεση εισαγγελέα κατά Μελισσανίδη για Κύρκο!


Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εκδικάζεται εκ νέου η αθώωση του Δημήτρη Μελισσανίδη για το φραστικό επεισόδιο με τον παρατηρητή Δημήτρη Κύρκο, μετά από έφεση που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας.

Στις 10 Μαΐου 2016 η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ είχε αθωώσει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και την ΠΑΕ ΑΕΚ για το φραστικό επεισόδιο που είχε ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης με τον παρατηρητή Δημήτρη Κύρκο, στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν φαίνεται να ξεμπέρδεψε με την υπόθεση, καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, είτε αυτεπαγγέλτως είτε μετά από… «παραγγελία» της ομοσπονδίας (ο Γκιρτζίκης το έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν), άσκησε έφεση κατά της απαλλακτικής απόφασης και έτσι η υπόθεση θα εξεταστεί εκ νέου.


Μάλιστα, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα την εκδικάσει αύριο (Τετάρτη 25/5) και τις επόμενες μέρες αναμένεται η τελεσίδικη απόφαση.

Θυμίζουμε ότι ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας για όσα είχαν γραφτεί στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο οποίο εμφανιζόταν να έχει επιτεθεί φραστικά στον παρατηρητή διαιτησίας της συνάντησης. Ωστόσο, η Επιτροπή δεν αποδέχθηκε το κατηγορητήριο, αθωώνοντας τον Μελισσανίδη.

Όπως είχε αποκαλύψει τότε το SDNA, στο σκεπτικό της απόφασης αναφερόταν ότι… «δεν προέκυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας, εάν περιελάμβανε εξυβριστικές και απειλητικές φράσεις, καθώς τα όσα ελέχθησαν τα κατέγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, όχι από προσωπική του αντίληψη, αλλά όπως περιεγράφησαν σε αυτόν από τον παρατηρητή Κύρκο, ενώ δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τους αυτόπτες μάρτυρες που εξετάστηκαν, ούτε από τον παρατηρητή του αγώνα Γιώργο Καρανίκα».

πηγή:  sdna.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου