.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Και ο Μπέος στηρίζει την επιχείρηση εξυγίανσης... του επαγγελματικού ποδοσφαίρου από Μελισσανίδη, Σαββίδη, Αλαφούζο


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το gazzetta.gr:

32(+5) ενώσεις στο Makedonia Palace!

ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Μελισσανίδης και Σαββίδης είναι στο ξενοδοχείο του δεύτερου μαζί με τις 32 Ενώσεις που έδωσαν το παρών. Γίνεται η ανατροπή ενόψει της ΓΣ του Ιουνίου! Το gazzetta.gr έχει το ρεπορτάζ.

Δημήτρης Μελισσανίδης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισαν να συμμετέχουν στην συνάντηση των Ενώσεων οι οποίες τάσσονται κατά της ΕΠΟ. Οπως έχετε διαβάσει νωρίτερα ο Μελισσανίδης αναμενόταν να δώσει το παρών στο Makedonia Palace (ιδιοκτησίας Σαββίδη) με το αφεντικό του ΠΑΟΚ να είναι ουσιαστικά ο άτυπος οργανωτής της συγκέντρωσης.

O Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρών στο ξενοδοχείο (η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για τις 20:00) μαζί με τον Αλέξη Δέδε. Ομως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι του χώρου εκτός από τους εκπρόσωπους των ενώσεων. Το παρών στο ξενοδοχείο δίνει και ο Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος (πρώην μέλος της ΕΠΟ), ωστόσο δεν παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση.


Την ίδια ώρα και με τα όσα προέκυψαν από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έδωσε το παρών στη συνάντηση. Ωστόσο τους «πράσινους» εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου (ο Γιάννης Αλαφούζος ταξίδεψε το βράδυ για Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ).

Οσο για τις Ενωσεις; Αρχικά βρεθηκαν εκπρόσωποι της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, της Ανατολικής Αττικής, της Σάμου, του Ηρακλείου, της Φωκίδας, της Δράμας, της Πρέβεζας, της Αρτας, της Αιτωλοακαρνανίας και των Χανίων. Σε αυτές ήρθαν να προστεθούν και οι εκπρόσωποι από Ξάνθη, Λέσβο, Γρεβενά, Ζάκυνθο, Κοζάνη, Κυκλάδες, Πέλλα, Κιλκίς, Φλώρινα, Φθιότιδα και Βόλο. Ομως ήρθαν ακόμα οκτώ ενώσεις. Εκπρόσωποι από την Ηπειρο, την Ρόδο (Δωδεκάνησα), την Καβάλα, τις Σέρρες, την Χίο, την Αργολίδα, την Πιερία και την Θεσσαλία. Παρών έδωσε και εκπρόσωπος από το ποδόσφαιρο Σάλας. Ηδη σύνολο 31 ενώσεις.

Ομως σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε εκπροσώπηση από 32 ενώσεις και μάλιστα υπάρχει ενημέρωση πως άλλες πέντε ενώσεις δεν έδωσα το παρών αλλά θα τους στηρίξουν τις εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου